Pyrex

Pyrex online kopen

Pyrex staat bekend om haar geweldige producten voor gebruik in de horeca. Bij HorecaRama vindt u een assortiment schalen en kommen van het merk Pyrex die volledig geschikt zijn professioneel gebruik in de horeca keuken. De schalen en kommen van Pyrex zijn mooi om te zien en zijn geschikt voor het bereiden van gerechten en deze gerechten kunnen ook worden geserveerd in de mooie schalen van Pyrex. Kijk naar het aantrekkelijke assortiment bestaande uit schalen in verschillende modellen die naast een groot gebruiksgemak ook een prachtige uitstraling hebben.

Pyrex producten bij HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u tal van mooie schalen in verschillende vormen van het merk Pyrex. Schalen met of zonder deksel in ronde vorm en ook schalen in en rechthoekige of ovale vorm. De schalen en kommen van het merk Pyrex hebben veel voordelen. Zo zijn de schalen niet alleen bestand tegen de hoge temperaturen van een oven maar kunnen ze ook in de magnetron en in de vriezer. Pyrex schalen zijn ook nog eens vaatwasmachine bestendig zodat u op alle mogelijke manieren gebruik kunt maken van de schalen en kommen. Zo uit de diepvries de oven in, vanuit de diepvries in de magnetron en na gebruik kunnen ze zonder problemen in de vaatwasser.

Voorbeelden van Pyrex artikelen

Kijk bijvoorbeeld naar de mooie ronde of ovale casserole van Pyrex. Gemaakt van glas en ideaal voor zowel het bereiden als bewaren en serveren van gerechten. Ovenbestendig, magnetron bestendig, kan in de vriezer én in de vaatwasser. Geleverd met deksel. Verder vindt u in het assortiment hoge en lage kommen met verschillende diameters, quiche schalen, ramekins en schotels. Alle Pyrex producten zijn mooi vorm gegeven en geschikt voor professioneel gebruik in hotel en restaurant.

HorecaRama

HorecaRama is een horeca groothandel met een bijzonder groot en gevarieerd assortiment producten. Kies uit meer dan 150 bekende merken voor uw benodigdheden waaronder het merk Pyrex. U vindt ook schalen en kommen van andere bekende merken. U kunt voor de volledige inrichting van hotel en restaurant terecht bij HorecaRama waarbij u steeds de keuze heeft uit budgetartikelen en artikelen van bekende merken zoals Pyrex. 

Lees meer
Pyrex