Ronda

Degelijke spoeltafel van het Italiaanse Ronda
Het Italiaanse Ronda is al langer dan 40 jaar actief in de markt van professionele keukens. Ronda is een Italiaans merk van degelijkheid, vriendelijkheid en vakmanschap. In de afgelopen 40 jaar liet de onderneming de professionele spoeltafel en andere benodigdheden in de grootkeuken op vakkundige wijze evolueren. Naast Italië betrad het bedrijf ook buitenlandse markten en werd in heel Europa en de Verenigde Staten actief. Producten van Ronda zijn ontworpen met oog voor design en koppelen bovendien een hoog gebruikersgemak aan hun ontwerp.

Spoeltafel van Ronda in groot aantal uitvoeringen
In ons assortiment treft u een flink aantal uitvoeringen aan van de Ronda spoeltafel. Met name de indeling varieert en daarmee ook de maat in hoogte, breedte en diepte. Natuurlijk is het mogelijk dat u op meerdere plekken in de keuken één van deze spoelbakken plaatst. Om te beginnen dient dan de vraag rond de enkele of dubbele spoelbak te worden afgewogen. Vanzelfsprekend zijn alle spoelbakken uitgerust met een achteropstand tegen de muur. Daarnaast bevatten de spoelbakken van Ronda naar wens een spoeltafelblad. Dit spoeltafelblad kan aan beide zijden van de spoelbak(ken) zitten, maar het is ook mogelijk dat dat u een spoeltafel kiest met spoelbak en een spoeltafelblad elk aan hun eigen zijde. Elke spoeltafel is gemaakt van een hoge kwaliteit geborsteld RVS. Bekijk de modellen eens naast elkaar en let op de verschillende details.

Ronda spoeltafel vormt onderdeel van een geheel
Water voor het bereiden van voedsel en voor het afwassen van allerlei materialen, is een essentiële basisvoorziening in elke keuken. Naast de Ronda spoeltafel kunt u bij HorecaRama dan ook kiezen uit een uitgebreid kranen assortiment. Te denken valt hierbij aan de verschillende soorten mengkranen uit ons assortiment. Ook de keuze van een goede voorspoeldouche bevelen wij van harte aan. Kies voor het plaatsen van de spoeltafel ook de juiste plek. Bij voorkeur in de nabijheid van de doorschuifvaatwasser. Roept dit mogelijk vragen op omtrent uw keukeninrichting, neem dan gerust contact op met onze medewerkers via 010 - 785 20 46. Zij denken graag met u mee over de benodigdheden in uw keuken.

Lees meer
Ronda