Rowlett Rutland

Rowlett Rutland online kopen

Het Britse bedrijf Rowlett Rutland maakt geweldige broodroosters die geschikt zijn voor intensief gebruik. De broodroosters van Rowlett Rutland zijn gemaakt van roestvrijstaal en bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Rowlett heeft een grote naam opgebouwd en verkoopt haar producten wereldwijd. De broodroosters zijn geschikt voor gebruik in de horeca. Heerlijke sneetjes geroosterd brood bij het ontbijt of om te serveren bij salades en visgerechten. Omdat de broodroosters eenvoudig zijn te bedienen kunnen uw gasten ook zelf brood roosteren bij het ontbijt.

Broodroosters Rowlett Rutland

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende broodroosters van het bekende merk Rowlett Rutland. Verschillende uitvoeringen met 4 of 6 sleuven voor het toasten van 4 of 6 sneetjes brood tegelijk. Kijk bijvoorbeeld eens naar de broodrooster gemaakt van aluminium met een middenstuk van roestvrijstaal. Er is ruimte voor 4 sneetjes brood en de sleuven zijn apart in te stellen per 2 sleuven zodat u niet onnodig lege sleuven gebruikt. Dit bespaart op energiekosten. Het apparaat is eenvoudig in gebruik. Ook bij de broodroosters van Rowlett Rutland met 6 sleuven kunnen steeds 2 sleuven apart worden gebruikt.

Meer over broodroosters

Bij HorecaRama vindt u een zeer uitgebreid aanbod horeca benodigdheden waaronder veel verschillende broodroosters. Naast de broodroosters van Rowlett Rutland kunt u kiezen uit andere broodroosters zoals bijvoorbeeld broodroosters in trendy kleuren. Van het merk Dualit is bijvoorbeeld een rode of zwarte broodrooster verkrijgbaar en deze broodroosters zijn net als de toasters van Rowlett Rutland van goede kwaliteit en beschikken eveneens over 4 of 6 sleuven. Andere bekende merken voor broodroosters bij HorecaRama zijn onder meer CaterChef en Caterlite.

Meer dan 150 bekende merken

U wilt u horeca onderneming inrichten met de beste producten. Merkproducten zijn van prima kwaliteit, kennen een lange levensduur, zijn vaak eenvoudig in onderhoud en eenvoudig te reinigen en hebben een mooie uitstraling. U kiest daarom voor de inrichting van uw hotel en restaurant bij HorecaRama uit producten van meer dan 150 bekende merken zoals Rowlett Rutland. Daarnaast heeft HorecaRama een uitgebreid assortiment budget artikelen en accessoires. 

Lees meer
Rowlett Rutland