Sitram

Sitram online kopen

Sitram is een Frans bedrijf, opgericht in 1960 en maakt allerlei benodigdheden voor de keuken waaronder pannen voor professioneel gebruik in de horeca. De pannen van het merk Sitram zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van roestvrijstaal, koper of aluminium en de eerste snelkookpan werd in 1963 op de markt gebracht. Door samen te werken met meester-koks worden de producten van Sitram ontwikkeld en nieuwe ideeën worden omgezet in innovatieve producten. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een groot assortiment pannen van het merk Sitram.

Kookpannen van Sitram

De keuze uit kookpannen en snelkookpannen van Sitram is bij HorecaRama gevarieerd. Zo kunt u kiezen uit een assortiment pannen gemaakt van roestvrijstaal, laag model in verschillende diameters. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en zijn ook beschikbaar in hoge modellen en worden geleverd inclusief deksel. Een andere mogelijkheid zijn de pannen gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en deze pannen beschikken over een sandwich bodem waardoor de warmte over de hele bodem gelijk wordt verdeeld. Kijk voor deze en tal van andere kookpannen van Sitram naar het assortiment van HorecaRama.

Andere pannen van Sitram

Ook voor steelpannen in allerlei soorten en maten van het merk Sitram vindt u bij HorecaRama een ruime keus. Grote en kleine steelpannetjes of een sauteuse, steelpannen met een schenkmondje of met bijpassende deksel. U kunt bij HorecaRama ook deksels van het merk Sitram los bijbestellen. Wilt u het gemak van een snelkookpan, kijk dan naar de mogelijkheden van het merk Sitram zoals bijvoorbeeld de snelkookpan gemaakt van roestvrijstaal 18/10. Met een inhoud van 6 liter is deze snelkookpan geschikt voor alle warmtebronnen. U vindt van het merk Sitram ook een uitgebreid assortiment lyonaiserpannen.

Sitram en kiezen uit merkproducten

Sitram is één van de vele merkproducten die u bij HorecaRama kunt aanschaffen. Naast het assortiment pannen van Sitram kunt u kiezen uit tal van pannen van andere bekende merken zoals het bekende merk Pujadas en uit duizenden andere artikelen, speciaal voor de horeca. 

Lees meer
Sitram