Thermo Future Box

Thermo future box online kopen

Thermo future box is een Duits bedrijf dat koelboxen en warmhoud boxen maakt voor het op temperatuur bewaren en vervoeren van gerechten. De boxen van Thermo future box zijn ideaal in gebruik: licht en stapelbaar en verkrijgbaar in allerlei maten en uitvoeringen, geschikt voor het vervoeren van allerlei soorten voedsel, zowel warm als koud. U kunt met de Thermo future box ook ijs vervoeren. Bij HorecaRama kunt u terecht voor verschillende uitvoeringen van de Thermo future box en aanverwante artikelen zoals koelunits.

Het aanbod Thermo future boxen bij HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit tal van mogelijkheden als u een professionele cateringbox wilt aanschaffen van het bekende merk Thermo future box. De cateringbox voor vries transport is sterk, licht in gewicht en stapelbaar. Deze box is ideaal voor het transporteren en of koel houden van producten zoals schepijs. Geschikt voor 2 gastronormbakken (niet meegeleverd) van 1/2GN. U kunt deze Thermo future box ook in andere maten bestellen. Ook is een bijpassende trolly verkrijgbaar van het merk Thermo future box, waarop uw cateringboxen eenvoudig kunnen worden vervoerd.

Cateringboxen voor warm houden

Ook voor het transporteren van warme gerechten vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment cateringboxen van Thermo future box. De Deluxe versie van Thermo future box is stapelbaar, licht van gewicht en uiterst sterk en ideaal voor partijen en evenementen waarbij u warme producten wilt vervoeren. Kijk bij HorecaRama naar het gehele assortiment producten van Thermo future box om uw keuze te maken. U vindt in het assortiment ook koelelementen en koelunits, warmhoudplaten of koel houd platen. Ook voor andere producten voor uw catering of voor de inrichting van de bar, de professionele keuken of voor de tafels vindt u bij HorecaRama een ruime keus uit producten van meer dan 150 bekende merken. 

Lees meer
Thermo Future Box