Tournus

Tournus online kopen

Tournus is een bekend merk in de horeca voor onder meer regaalwagens, serveerwagens en voorraadrekken. De voorraadrekken van Tournus zijn gemaakt van een licht soort materiaal maar zijn toch bijzonder sterk. Bent u op zoek naar professionele producten voor de inrichting van uw hotel of restaurant kijk dan eens naar het uitgebreide aanbod producten van bekende merken bij HorecaRama. U vindt veel verschillende producten van het bekende merk Tournus in het assortiment, waaronder voorraadrekken van dit merk in vele soorten en maten.

Tournus producten bij HorecaRama

Het aanbod voorraadrekken van het merk Tournus is bij HorecaRama groot. U kunt kiezen uit veel verschillende maten en alle voorraadrekken van Tournus zijn eenvoudig met elkaar te combineren zodat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Ook het assortiment regaalwagens en serveerwagens is bij HorecaRama uitgebreid te noemen. Zo vindt u onder meer regaalwagens euronorm, geschikt voor gastronorm bakken, regaalwagens die inklapbaar zijn en serveerwagens met twee, drie of vier bladen of een speciale bordenwagen van het merk Tournus.

Voorbeelden van Tournus producten.

De serveerwagen van Tournus met vier bladen is geheel gemaakt van roestvrijstaal en uitgevoerd met geluidsarme bladen. Van de vier zwenkwielen zijn twee wielen voorzien van een rem. De regaalwagen die inklapbaar is, is eveneens gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van vier wielen waarvan twee met rem. Deze regaalwagen van Tournus beschikt over maar liefst 20 etages en is maximaal belastbaar tot 250kg. Kijk voor deze en andere producten van het bekende merk Tournus naar het assortiment van horeca groothandel HorecaRama.

Tournus en andere bekende merken

Naast de producten van Tournus kiest u bij HorecaRama uit ruim 150 bekende merken voor de aanschaf van uw horeca benodigdheden. Ook voor accessoires zoals een afdekhoes voor de regaalwagen of gastronormbakken in tal van maten en uitvoeringen vindt u bij HorecaRama een ruime keuze. 

Lees meer
Tournus