Tsuki

Tsuki online kopen

Bent u op zoek naar professionele messen van hoogwaardige kwaliteit voor de horeca keuken? Kijk eens naar het aanbod Japanse messen van het bekende merk Tsuki bij HorecaRama. Prachtige messen voor het snijden van alle soorten voedsel. U kunt de messen los bestellen maar ook kiezen voor een mooie messenset van het merk Tsuki. HorecaRama heeft als horeca groothandel een uitgebreid assortiment benodigdheden voor de horeca waaronder producten van tal van bekende merken. Tsuki is een van deze merken.

Eigenschappen van de messen van Tsuki

De roestvrijstalen messen van het merk Tsuki liggen goed in de hand en zijn gemaakt van meerdere lagen staal. Deze klassieke Japanse messen zijn corrosie bestendig, hebben een uitstekende grip en blijven langdurig scherp. Het micarta handvat van de messen is zwart van kleur. Micarta is een merknaam voor een vezel versterkte kunststof en heeft een lange levensduur. Met messen van Tsuki haalt u hoge kwaliteit in huis.

Assortiment Tsuki bij HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit verschillende Japanse messen van Tsuki. Een koksmes, santokumes, officemes, vleesmes, broodmes en hakmes. Het Santoku mes van Tsuki is verkrijgbaar in uitvoeringen met een lemmet van 12,5 of 18cm. Deze messen zijn bij uitstek geschikt voor het snijden van vis, vlees en groente. De mooie messenset van Tsuki bestaat uit een koksmes, santokumes, officemes, schilmes en hakmes en wordt geleverd in een zwart foedraal ter bescherming van de messen wanneer u deze wilt opbergen.

Groot aanbod horeca benodigdheden

HorecaRama is dé groothandel voor al uw horeca benodigdheden. Producten van bekende merken zoals Tsuki maar ook budgetartikelen. U heeft een grote keuze uit messen en snijders, koksmessen en messensets. Naast messen van het merk Tsuki onder meer ook messen van bekende merken zoals Vogue en Wüsthoff. Bijzondere messen zoals fritessnijders en snijders voor onder meer zeevruchten maar ook een grote keuze uit bestekseries voor op uw tafels. 

Lees meer
Tsuki