Ubert

Ubert heeft voorsprong met kippengrill en warmhoudvitrine
Mooie en goed presterende apparaten, daarmee staat Ubert bij haar klanten bekend. De kippengrill en warmhoudvitrine zijn hier belangrijke voorbeelden van. Ubert is een Duitse onderneming die al sinds 1965 op de markt actief is. Het bedrijf nam na de start al snel een koppositie in binnen haar segment. Ubert heeft circa 150 mensen in dienst. De producten worden wereldwijd verkocht. Door de jaren heen bewees Ubert zich steeds opnieuw als innovatief bedrijf. HorecaRama voert een uitgebreide reeks van Ubert producten. Naast kippengrill en warmhoudvitrine maken ook andere apparaten deel uit van het assortiment.

Ubert kippengrill en warmhoudvitrine in veel varianten
Opvallend is de friteuse zonder vet die door de firma Ubert ontwikkeld werd. HorecaRama heeft hem in enkele uitvoeringen in haar overzicht staan. Aantrekkelijk is ook de kippengrill die in een flink aantal varianten aanwezig is. Zo is de rotisserie met schoorsteenkap mooi van vorm. Hij werkt op gas en is geschikt voor twee spiesen. Ook grotere versies, geschikt voor drie of vier spiesen, zijn in ons assortiment aanwezig. Gaat het hierbij om open varianten, de kippengrill is er ook in gesloten vorm. De maten van de kippengrillen kunnen flink variëren. Wordt gekeken naar de vlammenwand, dan kan de maximale capaciteit oplopen van 20 tot 88 haantjes. De gesloten rotisserie kan zelfs tot 96 haantjes aan. Ubert brengt ook warmhoudvitrines in diverse soorten en maten op de markt. Kennisname van het overzicht hiervan is zeker de moeite waard.

Ubert kippengrill en warmhoudvitrine geschikt voor allerlei gelegenheden
Het type apparaten dat Ubert op de markt brengt, hoort in allerlei horecagelegenheden thuis. Een restaurant, maar ook een snackbar, café of bar, is hiervoor een passende omgeving. Ook buiten de horeca in strikte zin, doen de apparaten van Ubert vaak dienst. Te denken valt aan de supermarkt, maar ook als praktisch apparaat tijdens een braderie. Veel apparaten en andere producten uit ons overzicht zijn goed met de kippengrill en warmhoudvitrine van Ubert te combineren. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij het ‘Bestek en servies’. Ook de combinatie met producten onder de zoekingang ‘Frituur’ is niet meer dan logisch. Indien u eten en drinken in de buitenlucht serveert, heeft u vaak baat bij een ‘Terrasverwarmer’. Veel producten die HorecaRama op haar website voert, hebben een logische klik met de warmhoudvitrine of kippengrill van Ubert. Neem daarom vandaag nog een kijkje in ons assortiment, om te zien welke mogelijkheden HorecaRama u biedt.

Lees meer
Ubert