UTZ

UTZ online kopen

Van het merk UTZ kunt u bij HorecaRama kiezen uit een groot assortiment GN bakken gemaakt van hoogwaardig polypropeen. Als u gebruik maakt van GN bakken dan heeft dat veel voordelen. U voldoet niet alleen aan internationale richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid, maar kunt heel veel apparatuur en accessoires aanschaffen waarbij en waarin uw GN bakken passen. Denk bijvoorbeeld aan opbergkasten of apparatuur voor koeling. Deze producten zijn vaak afgestemd op GN maten. De GN bakken van UTZ zijn bestendig tegen zowel diepvries als magnetron en verdragen zeer lage maar heel hoge temperaturen. Grote temperatuurwisselingen vormen ook geen probleem.

Aanbod UTZ GN bakken

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit veel verschillende uitvoeringen van de UTZ gastronorm bakken. De bakken zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en zijn voor tal van soorten voedsel en gerechten te gebruiken zoals saladebuffetten, bain-marie, voor opslag in de diepvries zoals ijsproducten, het bewaren van resten voedsel en voor vervoer van voedsel. De UTZ GN bakken zijn volledig geurvrij en smaakvrij. Verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en maten.

Meer over het assortiment UTZ GN bakken

U kiest uit UTZ GN bakken in verschillende maten: Gastronorm UTZ gastronorm 1/1 en 2/3 in verschillende uitvoeringen, vierkante of rechthoekige bakken, grote en kleine bakken. De bakken worden zonder deksel geleverd maar u kunt bij HorecaRama bijpassende deksels bij de UTZ bakken van uw keuze aanschaffen. Kijk naar het ruime assortiment van HorecaRama voor aanschaf van GN bakken van het bekende merk UTZ voor professioneel gebruik.

Andere soorten GN bakken

U kunt bij HorecaRama ook kiezen voor GN bakken van andere bekende merken en in andere uitvoeringen. De bakken van UTZ zijn gemaakt van kunststof maar ook GN bakken van roestvrijstaal van bekende merken vindt u bij HorecaRama. Ook voor al uw andere horeca benodigdheden zoals professionele keukenapparatuur gaat u naar HorecaRama. 

Lees meer
UTZ