Vogue

Vogue online kopen

Bent u op zoek naar spullen voor de inrichting van uw hotel of restaurant, gemaakt van goede kwaliteit, duurzaam in gebruik en tegen een scherpe prijs? Kijk eens naar het uitgebreide assortiment horeca benodigdheden van het bekende merk Vogue. U vindt bij HorecaRama tientallen producten van het merk Vogue die speciaal zijn afgestemd op gebruik in de horeca zoals gastronormbakken, een voorspoeldouche of een spoeltafel voor in de spoelkeuken, stickers voor bewaardozen maar ook afruimwagens en gietijzeren pannen. Het assortiment van het merk Vogue is bij HorecaRama bijzonder uitgebreid.

Keukenbenodigdheden van Vogue

Voor de inrichting van uw professionele keuken zijn veel mooie en handige producten verkrijgbaar van het merk Vogue. Kijk bijvoorbeeld naar het uitgebreide assortiment gietijzeren braadpannen van Vogue, bij uitstek geschikt voor het laten sudderen van vlees. U vindt in het assortiment een grote keuze gastronorm bakken, in tal van maten en gemaakt van roestvrijstaal. Bijpassende deksels zijn van het merk Vogue eveneens verkrijgbaar. Verder vindt u een groot assortiment werktafels, voorraadrekken, regaalwagens en serveerwagens en tal van andere producten. Kijk eens in de webshop naar het gehele aanbod van het bekende merk Vogue.

Accessoires van Vogue

Van het merk Vogue kunt u ook veel verschillende accessoires kopen. Stickers voor het beplakken van uw bewaardozen bijvoorbeeld. U vindt deze stickers van Vogue in veel verschillende uitvoeringen en kleuren en ook een stickerdispenser behoort tot het assortiment. Andere accessoires zijn vlonders voor GN bakken of voor in ovenschalen, wielensets voor onder een voorraadrek, verschillende handschoenen voor bijvoorbeeld de schoonmaak en andere schoonmaakproducten zoals mopsemmers, vacumeerzakjes en bakplaten. Kijk naar het grote en gevarieerde assortiment van HorecaRama met producten van meer dan 150 bekende merken zoals Vogue, Amefa, Buffalo en tal van budgetartikelen en accessoires. 

Lees meer
Vogue