Whites

Whites online kopen

Ook de aankleding van het personeel is voor horeca ondernemingen een onderdeel van de bedrijfsvoering. Bedrijfskleding moet voldoen aan voorschriften op het gebied van hygiëne en een goede uitstraling hebben. Van het merk Whites zijn mooie schorten verkrijgbaar die geschikt zijn voor gebruik in de professionele keuken maar ook kan worden gedragen door uw personeel dat serveert aan tafel. Kijk voor de schorten van Whites of van andere bekende merken eens naar het ruime aanbod horeca benodigdheden van horeca groothandel HorecaRama.

De schorten van Whites

U vindt bij HorecaRama een uitgebreid assortiment schorten van het merk Whites. De schorten zijn uitgevoerd in haltermodel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De halterschorten van Whites zijn gemaakt van polyester en katoen en hebben een mooie look. De effen gekleurde schorten zijn verkrijgbaar in een uniforme maat, in de kleuren zwart en donkerblauw, bruin, groen en olijfgroen, grijs, mokka, kobalt en bordeaux. Van Whites is ook een halterschort in de maat XXL verkrijgbaar in de kleur zwart.

Whites en andere bekende merken

Voor horeca werkkleding vindt u bij HorecaRama een ruim assortiment schorten, broeken, buizen, mutsen en schoenen van bekende merken zoals Whites. Van het merk Chef Works bijvoorbeeld vindt u schorten met gedurfde prints of in een korte uitvoering. Ook voor koksmutsen en koksbuizen vindt u een uitgebreid assortiment van bekende merken. Goede werkschoenen zorgen ervoor dat uw personeel zonder problemen de hele dag kan lopen en staan op comfortabele schoenen. Kijk naar werkschoenen van bekende merken zoals Shoes for Crews, Birckenstock of Crocs.

HorecaRama, uw horeca groothandel

Wilt u kunnen kiezen uit een groot assortiment horeca benodigdheden van bekende merken zoals Whites, dan vindt u daarvoor bij HorecaRama een assortiment bestaande uit producten van meer dan 150 bekende merken. Daarnaast ook veel accessoires en budget artikelen voor de volledige inrichting van hotel, restaurant, bar en catering. 

Lees meer
Whites