Wüsthof Gourmet

Wüsthof Gourmet online kopen

De Wüsthof Gourmet serie is een van de series van het bekende merk Wüsthof. Wüsthof is opgericht in 1814 in Solingen, Duitsland en is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. Omdat de producten van Wüsthof van grote kwaliteit zijn en een mooie uitstraling hebben, worden de producten overal ter wereld verkocht en in de horeca wereld is het merk Wüsthof niet meer weg te denken. De Wüsthof Gourmet serie bestaat uit tientallen messen en accessoires voor gebruik in de professionele keuken en bij HorecaRama kunt u de verschillende onderdelen uit Wüsthof Gourmet serie aanschaffen.

Producten uit de Wüsthof Gourmet serie

Kies bij HorecaRama uit tientallen producten uit de bekende Wüsthof Gourmet serie, gemaakt van de beste materialen, van hoge kwaliteit en met een mooie uitstraling. De Wüsthof Gourmet serie bestaat onder meer uit verschillende uitvoeringen van koksmessen, broodmessen, vleesmessen en uitbeenmessen. Ook voor bijzondere messen of accessoires zoals een aanzetstaal vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment mogelijkheden uit de Wüsthof Gourmet serie: tourneermesjes, groentemesjes, een ham mes, tomatenmesje en tal van andere messen.

Messen van Wüsthof Gourmet

Wilt u in de professionele keuken gebruik kunnen maken van messen van hoge kwaliteit kies dan voor messen van het merk Wüsthof, waaronder de Gourmet serie of de Classic serie. De messen in de Wüsthof Gourmet serie zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u voor de aanschaf van een koksmes bijvoorbeeld kiezen uit veel verschillende mogelijkheden: koksmessen met ovaaltjes of rondjes die ervoor zorgen dat voedsel niet aan het mes blijft plakken of voor verschillende maten van het lemmet. Of kies uit groentemesjes die glad zijn of zijn voorzien van tandjes. U kiest bij HorecaRama altijd uit een zeer gevarieerd assortiment producten, speciaal geschikt voor gebruik in de horeca. U vindt naast de producten uit de Wüsthof Classic serie nog tal van andere mogelijkheden voor de aanschaf van messen, ook van andere bekende merken. 

Lees meer
Wüsthof Gourmet