Horeca oven of combisteamer

Een professionele horeca oven kan meer dan bakken alleen. Met behulp van een oven kunt u onder meer pocheren, koken, bakken en braden maar een professionele horeca oven is ook geschikt voor sous vide bereiding. HorecaRama heeft veel verschillende professionele ovens voor gebruik in de horeca. Zoekt u een bake-off oven of een combisteamer kijk dan naar het assortiment ovens van HorecaRama. U vindt in het assortiment ook horeca heteluchtovens.

Horeca oven: combisteamer

Kort gezegd is een combisteamer een oven waarmee je kunt koken met behulp van stoom. Koken met stoom heeft veel voordelen zoals meer behoud van smaak, kleur en voedingsstoffen. De kooktijden zijn met een oven zoals een combisteamer hetzelfde als wanneer men traditioneel kookt. De meeste horeca ovens zijn instelbaar qua temperatuur zodat ook garen tot de mogelijkheden behoort. Verder kunt u met een combisteamer bijvoorbeeld ook grote hoeveelheden groente, rijst of aardappelen koken. Bij HorecaRama vindt u tal van verschillende horeca ovens in de categorie combisteamer, in verschillende uitvoeringen, prijsklassen en zowel voor de kleine als de grote professionele keuken. Daarnaast vindt u ook aanverwante producten zoals de magnetron, rookoven of heteluchtoven.

Horeca oven: bake-off oven

Ook een bake-off oven kent veel toepassingen in de professionele keuken. Een horeca oven “bake-off” wordt vaak gebruikt voor het afbakken van brood. Door vocht in te brengen, te stomen en vocht af te voeren bakt u het perfecte brood. Een bak-off oven is voorzien van alle benodigde functies. Een horeca oven bake-off biedt nog tal van andere functies zoals grootvleesbereiding en het bereiden van gerechten die een korte stoomtijd nodig hebben. Bij HorecaRama vindt u een ruime keus uit bak-off ovens speciaal voor gebruik in de horeca.

Horeca ovens, magnetrons en accessoires

Bij HorecaRama vindt u alles voor bakken, grillen, stomen en braden in de professionele horeca keuken. Een groot assortiment bak-off ovens, combisteamers, heteluchtovens en magnetrons. Ook de benodigde accessoires zoals veiligheidshandschoenen, ovenschalen, roosters en alles wat u verder nodig heeft om perfecte gerechten te bereiden in uw professionele horeca keuken.

Lees meer