1,5 meter samenleving in de horeca

  • Geplaatst op
  • Door Chrisje Isarin
  • 0
1,5 meter samenleving in de horeca

In deze vreemde tijd is er veel vraag naar beschermende en desinfecterende producten. Bij HorecaRama hebben wij naast het ruime assortiment horeca apparatuur ook een breed assortiment van dit soort producten, van desinfectiepalen tot deurmatten. In dit blog vertellen wij u meer over de producten die wij verkopen voor de 1,5 meter samenleving in de horeca. Heb jij ook nog producten nodig voor een goede hygiëne, kijk dan snel verder!

Desinfectie Palen

Desinfectiepaal met sensor

Deze desinfectie paal is gemaakt van staal en heeft een kunststof voet, hierdoor is hij makkelijk schoon te maken. Hij is voorziend van een touch-free sensor dispenser die de desinfectie alcohol vernevelend doseert, zo hoeft niemand de paal aan te raken. Door de vernevelende werking lekt de vloeistof aanzienlijk minder van de handen in vergelijking met modellen die niet vernevelen. Deze paal wordt compleet geleverd bij ons inclusief bevestigingsboutjes, batterijen en tekstbordje.
(Alcohol 80% vulling optioneel verkrijgbaar (effectief tegen corona virussen), met 1 liter vulling tot wel 1000x handen desinfecteren)

Desinfectiepaal met elleboog bediening

Elleboog dispenser paal voor desinfectie van uw handen zonder water. Uitvoering gemaakt van staal met een gewicht van 4.5kg, dit zorgt ervoor dat hij licht is maar wel goed blijft staan. Gebruik dit product bij uw horecabedrijf, kantoor, winkel, werkplaats of openbare ruimte om de hygiëne te waarborgen en verspreiding van virussen te voorkomen. Compleet geleverd bij ons inclusief bordje dat de functie van de paal aangeeft zodat men de desinfectie paal gebruikt. Werking middels elleboog bediening. De elleboog desinfectie paal heeft een stabiele voet met een afmeting van 40x40cm en de totale hoogte van het product is 132cm. De inhoud van de dispenser fles is 1 liter en universeel te vullen.

 

Zuilen

Desinfectiezuil met sensor

Desinfectiezuil werking met sensor. Kleine zuil geschikt als tafel/balie model voor het desinfecteren van de handen. Nu bij ons inclusief bordje met 'desinfecteer hier uw handen'! Plaats dit product op een tafel, bij de balie, of andere openbare ruimte om de hygiëne te waarborgen in uw omgeving. De zuil is gemaakt van wit spaanplaat met een zilveren rand. Hoogte 46cm, breedte 18cm diepte 18cm. De inhoud van de dispenser is 1 liter en een volle vulling kan tot ongeveer 1000x worden gebruikt, dat is dus erg veel. Voor gebruikers van onze desinfectie palen houden wij ook voldoende voorraad zodat dit leverbaar blijft.

Ellenboog dispenser

Elleboog dispenser gemaakt van staal met een kunststof drukmechanisme. Geleverd bij ons inclusief kunststof dispenser fles van 1 liter, geschikt voor het verspreiden van alcohol desinfectiemiddel, alsmede gel of zeep. Zeer eenvoudig te gebruiken door middel van de elleboog.
(Geschikt als tafelmodel en als wandmodel.)

 

Alcohol desinfectiemiddel

Desinfectie alcohol 80%. Geschikt voor het reinigen van handen, oppervlakken en instrumenten. Voorzien van keurnormen en helpt tegen de verspreiding van bacteriën en virussen, erg belangrijk in de tijd waarin we leven. Onverdund te gebruiken door middel van vullen in een dispenser of spray fles.

(Per can van 5L.)

Handschoenen

Thermoplastisch elastomeer (TPE) handschoenen. Dit is een soepel materiaal met veel bewegingsvrijheid voor de handen. Uitstekend voor reiniging werkzaamheden en productie van voedsel. Ideaal voor kort gebruik.
(Per doos van 200 stuks. Maat S, M en L.)

 

Afscheidingswanden

Schermen

Er zijn veel verschillende soorten  afscheidingsschermen verkrijgbaar, Er is zelfs een op maat gemaakte variant verkrijgbaar!. Deze wordt gemaakt van RVS en sterk acryl. De uitvoering is mogelijk met wielen of poten. Hij is licht van gewicht en duurzaam in gebruik. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Hoestruiten

Met opening

De hoestruiten zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Ook hebben wij varianten met antislip tegels, brug, voet of band. De openingen kunnen ook bewerkt zijn met eikenhout of wenge.

Zonder opening

De hoestruiten zonder opening met antislip voet zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 57 x75cm. Zonder antislip materiaal verkopen is deze ook verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 75 x 18 x 48cm.

Deurmat

De deurmat is bedrukt met 'houd afstand!'. Hij is gemaakt van velvet met een rug van latex. Hij is ook nog is geschikt voor in de wasmachine tot 30 graden! De mat heeft de volgende afmetingen: 60x90 centimeter.

 

Deurmat houd afstand

 

 

Reacties

  1. Martin Martin

    Mooi deze blog. Zo krijg je een goed overzicht van het productassortiment wat betreft deze producten bij HorecaRama

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.