Menu
EUR
Aan de slag met onze professionele frietsnijder!

Aan de slag met onze professionele frietsnijder!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

De veelzijdige én professionele frietsnijder van Robot Coupe

Met de elektrische frietsnijder van Robot Coupe heeft u binnen no time de lekkerste frietjes geserveerd aan uw klanten. Vooral in een cafetaria is de elektrische frietsnijder een vaak gebruikt product. Hieronder geven wij een handig rijtje zodat u in één oogopslag ziet wat de werking is van dit product en wat de mogelijkheden zijn.

- We beginnen met het kiezen van de ideale schijf waar u mee gaat werken. Het kan gaan om een schijf van 8x8mm of bijvoorbeeld 10x10mm. Dat ligt er maar net aan of u voor de dunnere of juiste dikkere frietjes gaat. Deze schijf plaats u aan de bovenzijde van het apparaat en vervolgens doet u de machine dicht.

- Er zit een beveiliging aan de zijkant van de frietsnijder zodat u op een veilige manier bezig bent. Op het moment dat deze gesloten is, draait de machine niet.

- Het aanzetten van de machine gaat eenvoudig door op de groene knop te drukken.

- Als u de toevoer aan de bovenzijde van de professionele frietsnijder opent, stopt het apparaat met draaien.

- Vervolgens stopt u aan de bovenkant de aardappelen erin, u drukt de hendel naar beneden en daarna komen de gesneden stukjes friet eruit.

- Dit apparaat werkt erg efficiënt en u bespaart kostbare tijd. Binnen een korte tijd snijdt u grote hoeveelheden friet.

- Er zijn maar liefst 50 combinaties van de schijven mogelijk. Dit gebruikt u dan bijvoorbeeld ook voor het snijden van groenten of fruit. Denk hierbij aan blokjes, plakjes, gegolfde plakjes, de keuze is reuze!

Voor een nog beter beeld van dit apparaat, verwijzen wij u graag naar de video over de elektrische frietsnijder van Robot Coupe die wij hebben gemaakt. Voor vragen en professioneel advies staan wij graag voor u klaar.

Elektrische frietsnijder - Robot Coupe

 

Wat voor soort frietjes kan ik snijden met de frietsnijder?

Of u nou gaat voor dunne of bredere frietjes, het is allemaal binnen handbereik met onze professionele frietsnijder. Zo zijn er schijven verkrijgbaar met een afmeting van bijvoorbeeld 8x8mm, 10x10mm, 8x16mm of 10x16mm voor het maken van dé allerlekkerste frietjes.

Een frietdikte kleiner dan 5mm is voor hele dunne frietjes en bij 6-7mm gaat het om een wat dikkere variant. Bij de 8-9mm gaat het om normale dunne friet en de 10-11mm zien wij het meest voorbij komen als gangbare frietdikte. Dan is er ook nog de 12-15mm als u gaat voor dikke, Vlaamse frieten.

Dit mesrooster voor de frietsnijder Quick heeft een rooster waarmee u eenvoudig en snel 8 partjes maakt. Deze partjes van de aardappel hebben dan de aantrekkelijke vorm van de maan. Een bakje met smakelijke partjes gebakken aardappeltjes is ook een idee om toe te voegen aan uw heerlijke assortiment van eten. Geef er een creatieve draai aan en ga lekker aan de slag met het bakken van uw verrukkelijke frietjes!

Mesrooster - frietsnijder - 8 partjes

 

Welke andere modellen van de frietsnijder hebben wij in ons assortiment?

Naast de professionele frietsnijder van Robot Coupe hebben wij nog veel meer uitvoeringen in ons assortiment. Zo is er de fritessnijder tafelmodel met zuignappen voor het maken van verse frietjes. Dit model is uitgevoerd in roestvrijstaal en er is een drukstuk van kunststof aanwezig. Via de hendel duwt u met dit drukstuk in één gemakkelijke beweging de aardappel door het mesrooster heen naar beneden. De zuignappen bij deze frietsnijder zijn ook erg handig voor de stabiliteit. Bovendien verwerkt het apparaat een hoeveelheid tot wel 150kg per uur.

Daarnaast zijn er nog meer modellen verkrijgbaar zodat u precies heeft wat bij uw horecazaak aansluit. Neem een kijkje bij onze uitgebreide collectie van de professionele frietsnijder voor in de horeca.

 

Frietsnijder - tafelmodel - met zuignappen

 

Bent u nieuwsgierig naar nóg meer verfrissende horeca inspiratie en informatie? Bekijk dan ook zeker onze blog over de werking en het onderhouden van een ijsblokjesmachine.



Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!