Menu
EUR
De juiste koffiemachine voor uw koffiezaak of andere horecagelegenheid

De juiste koffiemachine voor uw koffiezaak of andere horecagelegenheid

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Welke espresso machines zijn er allemaal?

Er zijn veel soorten espresso machines verkrijgbaar en daarom is het goed om na te gaan wat het beste uw koffiezaak of andere horecagelegenheid weerspiegelt. Iedere koffiesmaak is uniek en iedere horecagelegenheid is dat ook. Een espresso machine is een koffiemachine die een pomp heeft en die pomp perst heet water onder een hoge druk door de fijn gemalen koffie. Vervolgens ontstaat er een heerlijke kop koffie!

Bij HorecaRama hebben wij een breed aanbod en de Ascaso Bar One Ground is een echte eyecatcher die u niet teleurstelt. Het is een plaatje om te zien, de gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit en er zijn 2 groepen aanwezig. Daarnaast hebben wij ook de La Marzocco Linea Classic in onze collectie. Ook dit is een 2 groeps machine en er is zelfs een dubbele boiler aanwezig: een voor de koffie en een voor de stoom. Ook als u een wat kleinere ruimte heeft om uw espresso machine neer te zetten, hebben wij een professioneel model die de show steelt. Dit is de Crem EX3 Mini Control TA met 2 groepen in het zwart. Het is een compact model en kan op bijna iedere gewenste plek neergezet worden. De professionele barista kan hiermee de lekkerste espresso of andere koffie aan uw gasten serveren.

 

Ascaso Bar One Ground espressomachine                      La Marzocco espressomachine

 

Wat zijn handige aandachtspunten bij het kopen van een volautomatische koffiemachine?

Er zijn een aantal handige aandachtspunten bij het kopen van een volautomatische koffiemachine. Een volautomatische koffiemachine ziet u veel op kantoor, in hotels en in de horeca. Het is dan ook ideaal, want met één druk op de knop, is de lekkerste koffie gezet. Als eerste is het goed om na te gaan hoeveel mensen er ongeveer gebruik gaan maken van de koffiemachine, hoeveel kopjes koffie gaan er op een dag gezet worden. Wij hebben bijvoorbeeld de Jura WE8 in ons assortiment en deze machine is erg geschikt om te gebruiken op een kleiner kantoor. Er kunnen per dag ongeveer 30 kopjes verse koffie mee gezet worden. Daarnaast hebben wij de Animo OptiMe 22 en hiermee kunnen dagelijks maar liefst 125 verse kopjes koffie mee gemaakt worden. Ten tweede is het ook van belang om te bedenken welke koffiespecialiteiten u allemaal aan wil bieden. Niet iedere koffiemachine heeft dezelfde functies en koffiespecialiteiten. Het is daarom een echte aanrader om te inventariseren welke koffie er graag gedronken wordt door uw gasten of werknemers. Vervolgens kunt u ook gaan proberen welke koffiebonen het beste in de smaak vallen en deze toevoegen aan uw koffiemachine.

Het maken van professioneel opgeklopt melkschuim

Het maken van professioneel opgeklopt melkschuim is voor iedereen binnen handbereik met de nieuwste Lattiz 2.0. Dit is dé melkschuimmachine onder de melkschuimmachines en zorgt voor een perfecte kwaliteit van het melkschuim. Tegenwoordig is het drinken van een cappuccino of een lekkere latte macchiato niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en opgeklopt melkschuim is daarbij essentieel.

Hoe werkt een Lattiz 2.0 melkschuimmachine?

Een Lattiz 2.0 melkschuimmachine werkt op een eenvoudige manier en zorgt voor een constante kwaliteit van het melkschuim. Aan de voorkant zit er een display met touchscreen. Hierop zitten 6 opties waarmee u het schuimpercentage en de hoeveelheid melk naar wens kunt instellen. Op deze manier kunt u kiezen wat voor soort melkschuim u het liefste heeft voor een cappuccino of een latte macchiato. In het apparaat zit een Lattiz verpakking van 4 liter en hiermee kunt u 140 cappuccino’s of 75 latte macchiato’s maken. Met deze slimme melkoplossing geeft u binnen een mum van tijd de finishing touch aan uw verse kopje koffie.

 

Wilt u uw zoektocht naar een professionele koffiemachine verder voortzetten? Ontdek dan ons ruime assortiment koffiemachines en geniet binnenkort van een sensationele koffie. Een koffiemachine uitzoeken is nog nooit zo leuk geweest!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!