Menu
EUR
Een koeltoonbank precies zoals u hem wilt!

Een koeltoonbank precies zoals u hem wilt!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Verschillende manieren van koelen

Er zijn verschillende soorten manieren van koelen. Hieronder zullen wij de statische, geventileerde en geforceerde koeling verder toelichten.

 

- Als eerste zijn er de statische koelingen. Hierbij wordt er gekoeld door leidingen met een koelmiddel. Deze leidingen bevinden zich in de wanden van de koeling. Het overbrengen van de kou gaat door middel van de wanden. Intern kan er sprake zijn van verschillen in de temperatuur.

 

- De geventileerde koeling lijkt op de statische koeling. Het verschil tussen deze twee is dat er een extra ventilator is ingebouwd. Deze ventilator vindt u aan de binnenkant van de koeling. Hierdoor gaat de kou goed rond en blijft de temperatuur gelijkmatig.

 

- Dan komen we aan bij de geforceerde koeling. Deze koeling bij een koeltoonbank zorgt ervoor dat de gekoelde producten beter bestand zijn tegen omgevingstemperaturen die wat hoger liggen. Er is een externe verdamper en een ventilator aanwezig en de koeling vindt dus plaats via de bovenzijde of de zijkant. De koude lucht wordt in de koeltoonbank geblazen.

 

Als u meer informatie wilt weten over de soorten koelingen, neem dan vooral een kijkje bij onze blog over een statische, geventileerde of een geforceerde koeling? Wat is het verschil?

 

Docriluc koeltoonbanken: dé ideale koeltoonbank

De mogelijkheid tot customizen is een piece of cake met een koeltoonbank van het Spaanse merk Docriluc. Bij HorecaRama hebben wij een uitgebreide collectie waarbij u dé koeltoonbank kunt kiezen die perfect uw horecazaak weerspiegelt. Of het nou gaat om een zwarte, groene of een oranje uitvoering, het kan allemaal. Hieronder gaan wij dieper in op de koeltoonbanken van Docriluc, want dit is er eentje waar je u tegen zegt en die u meteen wilt neerzetten in uw prachtige zaak!

 

Zo hebben wij de koeltoonbank VE-8 voor vlees- en zuivelproducten. Deze koeltoonbank heeft een statische koeling, er is er een handige onderkoeling aanwezig en de etaleerdiepte is 54 cm. Hierdoor heeft u genoeg ruimte om uw prachtige producten aantrekkelijk tentoon te stellen aan uw klanten. Daarnaast is de koeltoonbank gemaakt van stevig kunststof en van RVS AISI-304. Het is een koeltoonbank waar u echt een lange tijd van kunt genieten! Er is LED verlichting aanwezig zodat uw producten meteen goed in het oog springen. De temperatuurregeling verloopt elektronisch met een handige indicator en het temperatuurbereik is van 1°C tot 5°C.

 

De koeltoonbanken van Docriluc kunt u volledig customizen zoals u dat wilt. De koeltoonbank is er in een uitvoering met recht of met gebogen glas. Vervolgens kunt u kiezen voor een RAL kleur van de strip aan de voorkant, dit is standaard inbegrepen. Tegen een meerprijs kunt u het voorpaneel of de gehele koeltoonbank een RAL kleur geven. Door het uitgebreide kleurenpalet, is er vast en zeker een kleur die uw horecagelegenheid laat stralen! Daarnaast kunt u kiezen voor plexi schuifdeuren, extra LED verlichting of een praktisch nachtgordijn. De keuze is reuze en voor professioneel advies staan wij graag voor u klaar!

 

Naast de VE-8 hebben wij ook de koeltoonbank VE-9 voor vlees- en zuivelproducten. Hierbij zijn net als bij de VE-8 verschillende opties mogelijk om uw koeltoonbank precies te customizen zoals u dat wilt! De koeltoonbank heeft mooie LED verlichting, er is een automatische ontdooiing aanwezig en de etaleerdiepte is 65,5cm. Bekijk de koeltoonbank VE-9 voor een uitgebreide beschrijving van dit product.

Kleuren - koeltoonbank

 

Een koelkast met een eigen logo

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een koelkast met een eigen logo aan de zijkant of zijkanten. De koelkast heeft een statische koeling en is ook van het Spaanse merk Docriluc. In deze koelkast kunt u bijvoorbeeld diverse frisdranken tentoonstellen zodat uw klanten deze eenvoudig en snel kunnen pakken. Aan de zijkanten van de koelkast kunt u uw eigen bedrijfsnaam toevoegen. Hierdoor is de koelkast meteen een eyecatcher als uw klanten de zaak binnenwandelen. De koelkast heeft 5 roosters waarop u producten kunt plaatsen. Er is dus meer dan genoeg ruimte voor uw assortiment aan gekoelde dranken. Een verfrissend drankje pakken is nog nooit zo leuk geweest!

Koelkast - met logo aan de zijkant

 

Bent u benieuwd naar de verschillende uitvoeringen van de koeltoonbank in onze uitgebreide collectie? Bekijk dan hier onze pagina over de professionele koeltoonbank voor in uw horecazaak!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!