Het inschakelen van een professionele allround horeca monteur

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Het inschakelen van een professionele allround horeca monteur

Een horeca monteur kan praktisch zijn voor uiteenlopende doeleinden. Horeca apparatuur hoort optimaal te functioneren en of het nou gaat om een storing of installatie, onze horeca monteur staat graag voor u klaar om het probleem op te lossen! In deze blog geven wij informatie over welke situaties er zijn waarin u een horeca monteur kunt inschakelen, de plaatsing en andere taken die erbij komen kijken en de kosten waar u aan moet denken. Pak een goede kop koffie of heerlijke thee erbij en lees hieronder snel verder!

Voor welke gevallen kunt u een horeca monteur inschakelen?

In uiteenlopende gevallen is een horeca monteur handig en vaak ook nodig om in te schakelen voor uw professionele horeca apparatuur. Of het nou gaat om elektrisch, gas of water. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze monteur kan ingezet worden in verschillende plaatsen in Nederland en dan vooral in de Randstad. Hij kan snel ter plaatse zijn bij storingen en reparaties in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Maar ook Tilburg, Den Bosch en Eindhoven behoren tot ons werkgebied. Binnen een handomdraai kunt u uw horeca apparatuur weer gebruiken op de manier die u gewend bent.

Installatie voorlader vaatwasser of een doorschuifvaatwasser

Een situatie om een horeca monteur in te zetten is bijvoorbeeld bij de installatie van een voorlader van de vaatwasser of een doorschuifvaatwasser. Bij het plaatsen hiervan is goede kennis nodig van het product en onze horeca monteur heeft deze kennis paraat. Denk hierbij aan het installeren van stroom, het koppelen van de water aan- en afvoer, de printplaat en waterhardheid instellingen. Hij geeft ook uitleg over het product aan u zodat alles duidelijk en overzichtelijk is als u de vaatwasser gaat gebruiken.

Storing aan een friteuse, fornuis, bakplaat, oven of combisteamer

Horeca apparatuur wordt intensief gebruikt en bij het gebruik van een friteuse kan het voorkomen dat het verwarmingselement niet meer naar behoren werkt. In dit geval kunnen wij het element vervangen. Misschien heeft u een fornuis of bakplaat op gas waarvan een deel van de branders wel werken en een deel niet. Ook kan het zijn dat u een oven of combisteamer heeft waarvan de ventilator of printplaat van vervangen dient te worden. Voor al deze situaties is een horeca monteur dé perfecte oplossing!

 

Plaatsing en andere taken van een professionele horeca monteur 

Onze horeca monteur verzorgt niet alleen de plaatsing van horeca apparatuur. Ook taken zoals het afstellen van gas, ombouwen van en naar aardgas of propaangas, is geen probleem. Ook de installatie van een elektrisch 400V horeca product kan geregeld worden. Of het regelen van de water afvoer of water toevoer bij een vaatwasser, al dan wel of niet met afvoerpomp, ligt allemaal binnen de mogelijkheden. Op deze manier weet u zeker dat het proces vlekkeloos verloopt en hoeft u hier zelf niet mee aan de slag.

De werkwijze van de horeca monteur is als volgt:

- Het door u bestelde product wordt bezorgd.

- Vervolgens zorgt u ervoor dat het product op de juiste plek staat.

- Onze horeca monteur komt een dag later op afspraak naar u toe.

- De benodigde aansluitpunten zoals elektra en gas zijn bij u aanwezig.

- Onze horeca monteur zorgt voor het uitpakken, installeren en geeft de juiste informatie over het product.

 

Wat zijn de kosten van een horeca monteur?

De kosten van een horeca monteur bestaan uit een aantal onderdelen. Hieronder geven wij een opsomming van de kosten die erbij komen kijken:

- Als eerste zijn er de voorrijdkosten. Bij ons is dit een vast tarief binnen NL van €65,00 exclusief btw.

- Daarnaast is er een bedrag van €65,00 per uur exclusief voor de arbeid, gerekend per delen van 0,25 uur.

- Ook zijn er eventueel kosten voor het parkeren die worden doorberekend.

- Kosten voor het gebruikte materiaal en de onderdelen die de horeca monteur nodig heeft om de reparatie te voltooien.

- Voor de onderdelen wordt er vooraf een prijsopgave opgesteld zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

 

Wilt u na het lezen van deze blog aan de slag met het inschakelen van een monteur, neem dan vooral een kijkje op onze pagina van de allround horeca monteur!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.