Het kiezen van dé ideale horeca barkoeling

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Het kiezen van dé ideale horeca barkoeling

Een horeca barkoeling is niet meer weg te denken uit uw restaurant, bar, café, hotel of andere horecagelegenheid. Hiermee houdt u de dranken koel en is het serveren van ijskoude drankjes een piece of cake! Naast de praktische kant, is er ook de stijlvolle kant. Wie wil er nou niet dat de barkoeling een echte eyecatcher is die meteen opvalt bij uw gasten? Daarom bent u bij HorecaRama aan het juiste adres en wij kunnen ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn allerlei varianten en wij helpen u graag een handje door informatie te geven over wat voor soort barkoelingen wij onder andere hebben in ons assortiment, door wat dieper in te gaan op de flessenkoelingen van Gamko en te vertellen op welke wijze u uw droombar volledig zelf kunt samenstellen met de losse segmenten van Gamko. Pak er een verfrissend drankje bij en lezen maar!

Wat voor soort horeca barkoelingen hebben wij in ons assortiment?

Bij HorecaRama hebben wij een ruim assortiment aan horeca barkoelingen. Zo zijn er barkoelingen met 1 deur en deze zijn praktisch wanneer u op zoek bent naar een barkoeling in een compact formaat. Als u gaat voor een grotere versie, dan is daar de barkoeling 2 deurs, maar ook de barkoeling met 3 of met 4 deuren. Het is maar net waar uw voorkeur ligt en hoe groot de ruimte is waar de koeling neergezet wordt.

Barkoelingen met blinde deuren of glasdeuren

Barkoelingen zijn er in allerlei soorten en maten. Wij hebben barkoelingen die bijvoorbeeld beschikken over 3 blinde deuren, maar ook een bar triple display koeling die is voorzien van 3 schuifdeuren met glas. Het is handig om te bedenken wat voor u en uw barpersoneel efficiënt is om drankjes zo snel mogelijk te pakken en te serveren. Een model voorzien van glasdeuren geeft wel meteen duidelijk aan welke verfrissende drankjes er beschikbaar zijn. Het zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling en springt meteen in het zicht als er gasten uw restaurant, hotel of bar binnen lopen.

Flessenkoelingen van Gamko en aandachtspunten

De flessenkoelingen van Gamko hebben veel voordelen waar je u tegen zegt. Zo is er bij de E3 flessenkoelingen een ruime opslagcapaciteit en hierdoor hoeft het barpersoneel tussendoor weinig tot geen flessen meer aan te vullen. Dit bespaart een hoop kostbare tijd. Ook is er een laag energieverbruik en een krachtig koelsysteem. Het koelsysteem zorgt voor een snelle terugkoeltijd van de flessen. Voor de E3 flessenkoelingen zijn er ook lade segmenten beschikbaar. U kunt ervoor kiezen om deuren te vervangen door laden. Op deze manier ontstaat er een baropstelling die praktisch, strak en ergonomisch is. Een win-win situatie wat ons betreft!

Bij het kiezen van een geschikte koeling, is het belangrijk om stil te staan bij een aantal punten. Ten eerste is het handig om te kijken welke maat u nodig heeft. Daarnaast is het ook aan te raden om te bedenken wat voor soort flessen u wilt koelen en op welke hoogte u deze wilt plaatsen. Bij de E3 flessenkoeling of Maxiglass flessenkoeling van Gamko is het mogelijk om de plateaus op verschillende niveaus te plaatsen. Bovendien zijn de horeca barkoelingen duurzaam en dit draagt bij aan een beter milieu.


Barkoeling Gamko glasdeuren    Barkoeling Gamko blinde deuren

Een droombar samenstellen met de Flexbar van Gamko

Het samenstellen van een droombar is binnen handbereik met de losse onderdelen van het merk Gamko. In een aantal stappen heeft u dé bar die u voor ogen heeft en welke perfect aansluit op uw wensen. Er is een ruim assortiment van meer dan 140 onderdelen beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Hieronder zetten wij op een rijtje waar u aan moet denken bij het creëren van een Flexbar.

- Als eerste is het belangrijk dat u nagaat hoe de bar eruitziet, wat voor vormgeving u bij uw horecagelegenheid vindt passen en wat u wilt uitstralen.

- Vervolgens kiest u een koelmachine of een verdamper. Daarnaast worden er (on)gekoelde segmenten toegevoegd.

- Ook de eindpanelen zijn een essentieel onderdeel. Eindpanelen zijn noodzakelijk ten behoeve van de isolatie en afwerking van de Gamko Flexbar.

- Als laatste stap kunt u het design van de horeca barkoeling natuurlijk nog verder uitbreiden met stijlvolle accessoires en/of verschillende afwerkingen die u wilt toevoegen. Hiermee zet u echt de puntjes op de i en krijgt u een oogverblindende horeca barkoeling.

 

 Wilt u meer tips en informatie ontvangen over horeca apparatuur? Lees dan ook onze andere blogs!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.