Menu
EUR
Kookapparatuur voor het maken van een heerlijke pasta en pizza!

Kookapparatuur voor het maken van een heerlijke pasta en pizza!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Horeca pastakokers van MBM: elektrisch en op gas

Bij HorecaRama hebben wij een prachtige collectie aan horeca pastakokers van het merk MBM. Dit is een Italiaans merk en dit ziet u meteen terug in de kwaliteit en het oog voor detail. Het is kookapparatuur die ervoor is gemaakt om te stralen in uw horeca keuken. Er zijn zowel elektrische horeca pastakokers in het aanbod als horeca pastakokers op gas. Het is maar net waar uw voorkeur ligt en wat u fijne apparatuur vindt om mee te werken. In de Magistra 980 kooklijn van MBM, één van de MBM kooklijnen, vindt u kookapparatuur voor middelgrote en grote horeca keukens. De producten in deze lijn hebben een ideale diepte van 90cm. Ook zijn er in deze lijn verschillende horeca pastakokers terug te vinden die er niet alleen uitzien om door een ringetje te halen, maar ook nog eens zorgen voor het perfect bereiden van een heerlijke pasta.

Als eerste kijken we naar de elektrische horeca pastakoker met een verbruik van 9+9kW en een kuip capaciteit van 40+40 liter. Dit model heeft een mooi werkblad gemaakt van RVS met een dikte van 1mm. Deze uitgebreide horeca pastakoker heeft 6 pasta kookstations waarin u de pasta kunt koken. Wat ook erg handig is, is dat het werkblad eenvoudig schoon te maken is door de afgeronde hoeken. Daarnaast is er een gegoten rand aanwezig waarmee de vloeistoffen verzameld kunnen worden, een afvoer voor het verwijderen van zetmeel en een zeefrooster voor de pasta mandjes. Er is een ruime keuze aan pasta mandjes die u terug kunt vinden in onze collectie.

Als u de voorkeur heeft voor een horeca pastakoker op gas, dan hebben wij daar ook dé oplossing voor. Het staande model van de horeca pastakoker op gas is er eentje waar je u tegen zegt. De pastakoker heeft een werkblad gemaakt van RVS met een dikte van 1mm, een RVS brander en een zelf stabiliserende vlam. Er is een 13,3+13,3kW brander aanwezig en een kuip capaciteit van 40+40 liter. Ook bij dit model zijn er 6 pasta kookstations waarmee u diverse pasta klaarmaakt. Naast de bovenstaande modellen hebben wij ook pastakokers in de andere MBM kooklijnen beschikbaar.

Pastakoker - elektrisch

Pizza deegrollers en ovens voor een verrukkelijke pizza

Een pizza deegroller en een handige pizza oven zijn onmisbaar als u smaakvolle pizza’s op uw menukaart heeft staan. Met onze pizza deegroller machines heeft u binnen een handomdraai deeg gemaakt en gerold zodat u dé perfecte bodem krijgt waar uw gasten voor terug blijven komen. Zo hebben wij een pizzadeegroller van het merk Combisteel gemaakt van RVS. Deze roller is ideaal om deeg uit te rollen. De diameter die u voor het deeg voor ogen heeft, kunt u bij alle pizza deegrollers die wij in ons assortiment hebben, zelf instellen. U kunt ervoor kiezen om te gaan voor een kleinere pizza voor bijvoorbeeld een kindermenu of een grotere variant voor volwassenen. Ook is het een leuk idee om een gerecht te bereiden met meerdere kleine pizza’s zodat uw klanten kennis kunnen maken met de Italiaanse wereld aan verrukkelijke pizza’s!

Na het maken van het perfecte deeg wordt de pizza voorzien van ingrediënten. Een pizzawerkbank is daarvoor de ideale tool. De pizzawerkbanken hebben meestal een duurzaam granieten werkblad waardoor het deeg er niet aan blijft plakken en u de pizza moeiteloos kunt beleggen. Ook voor pizzawerkbanken bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn er ook diverse pizza ovens en deze zullen wij hieronder benoemen:

- De pizza oven met een enkele kamer: deze oven heeft één binnenruimte waarin de pizza gemaakt wordt. Het aantal pizza’s wat gemaakt kan worden in deze oven verschilt per model. Zo zijn er modellen die geschikt zijn voor 3 pizza’s, maar ook voor maar liefst 6 of 9 pizza’s.

- De pizza oven met een dubbele kamer: deze pizza oven is ideaal als u er veelvuldig gebruik van maakt en een groot aantal pizza’s per uur bakt. Een voordeel is ook dat de dubbele kamers afzonderlijk van elkaar ingesteld kunnen worden. Bij deze modellen is het bijvoorbeeld mogelijk om 2 keer 6 of 2 keer 9 pizza’s erin te doen!

- De lopende band pizza oven: als laatste in dit rijtje zijn we beland bij de lopende band pizza oven. Deze oven is perfect voor drukke pizzeria’s die achter elkaar pizza’s maken en serveren. Als de pizza klaargemaakt is, hoeft deze alleen op de band geplaatst te worden en rolt hij binnen no time de ovenruimte in. U stelt de tijd en temperatuur in en dan is het even wachten totdat de pizza eruit komt. Deze kan dan meteen opgediend en geserveerd worden aan uw hongerige gasten. Deze professionele lopende band pizza oven van Combisteel is gemaakt van RVS en kan tot wel 30 pizza’s per uur verwerken. Daarnaast kunnen er ook andere lekkere gerechten gemaakt worden met deze oven, zoals foccacia broden.

 Pizza deegroller - RVS

Eenvoudig en heerlijk pasta recept

Met dit eenvoudige en heerlijke pasta recept heeft u binnen een mum van tijd een culinair hoogstandje op tafel staan. Het is een recept om uw vingers bij af te likken en wij zullen hieronder dan ook stap voor stap beschrijven hoe u deze smaakvolle pasta in uw horeca zaak of als chef thuis kunt maken! Het gaat om een vegetarische pasta met zwarte bonen:

- Als eerste kiest u de pasta die u lekker vindt, fusilli raden wij zeker aan bij het maken van dit recept.

- Vervolgens kiest u zwarte bonen die u lekker vindt. Hiervoor zijn er verschillende opties beschikbaar.

- Snijd daarna paprika, tomaat en andere groenten fijn die u lekker vindt om toe te voegen. Bak deze groenten in een pan met olie, voeg hier verse knoflook aan toe en verse pepers.

- Ondertussen kookt u de pasta beetgaar en deze giet u daarna af.

- Als de pasta klaar is, voegt u deze samen met de groenten, knoflook, pepers en zwarte bonen. Goed omscheppen, rode of groene pesto (zelfgemaakt) aan toevoegen en tijd om aan te vallen. Voeg er nog wat Parmezaanse kaas aan toe en uw pasta gerecht is ready to go!


Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar het volledige assortiment van de MBM kooklijn? Neem dan vooral een kijkje tussen alle producten van MBM!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!