Robot Coupe Apparatuur

  • Geplaatst op
  • Door Chrisje Isarin
  • 0
Robot Coupe Apparatuur

De kwalitatief hoogwaardige machines van Robot Coupe zijn onmisbaar in de professionele horecakeukens. Wij verkopen de Robot Coupe Blixer, staafmixers, keukenmachines, automatische zeven, broodsnijmachines, deegmachines en kloppers, groente snijders en sapcentrifuges en allerlei accessoires voor de verschillende apparatuur van Robot Coupe. Wilt u ook snel, vakkundig en veilig mixen, grote hoeveelheden voedsel maken zonder moeite en uw gasten het beste aanbieden? Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod en wij zijn u graag van dienst als u vragen heeft over uw keuze. Daarnaast verzorgen wij demonstraties met de machines van Robot Coupe bij ons of bij u op locatie!

Robot Coupe blixer

Een Robot Coupe Blixer is een combinatie van een blender en een mixer en heeft veel toepassingen en mogelijkheden. Robot Coupe is een zeer gewaardeerd merk dat bekend staat om haar geweldige keukenapparatuur van hoge kwaliteit met een lange levensduur én mooie uitstraling.

Bij HorecaRama kiest u uit een gevarieerd aanbod blixers, met eventueel de bijbehorende accessoires. U kunt altijd een geschikte blixer vinden en met behulp van de accessoires, de blixer helemaal aan uw wensen aanpassen. De Robot Coupe blixers zijn geschikt voor professioneel gebruik in de horecakeuken en is zeer veilig in gebruik. De verschillende modellen Robot Coupe blixers zijn onderverdeeld in modellen voor bepaalde hoeveelheden porties (zo is de blixer Robot Coupe 10 geschikt voor 10 tot maximaal 33 porties, afhankelijk van het gerecht en de gewenste grootte van de portie.) Bij elke blixer zijn accessoires verkrijgbaar waaronder verschillende messen. Denk aan messen met een getand blad aan de bovenzijde of onderzijde, of zelfs aan beide zijden.

Robot Coupe Blixer

 

Robot Coupe cutter

Een cutter brengt allerlei voordelen naar uw professionele keuken, zeker als u kiest voor een topmerk als Robot Coupe. Een Robot Coupe cutter kan van alles en zal u niet alleen veel tijd besparen maar ook veel gemak brengen en een mooi resultaat geven. De cutters van Robot Coupe zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende varianten zodat u altijd een geschikte cutter vindt. Of u nu een kleine, middelgrote of grote keuken heeft. De Robot Coupe cutter is geschikt voor gebruik in de professionele horeca keuken en staat garant voor duurzaamheid, veiligheid, gemak, uitstraling en kwaliteit.

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende mogelijkheden als u een Robot Coupe cutter wilt aanschaffen. U kunt alle modellen bekijken op onze website maar ook een demonstratie op locatie behoort bij ons tot de mogelijkheden. De kleinere modellen zijn geschikt voor 10 tot 20-50 maaltijden, de middelgrote Robot Coupe cutters voor 20 tot 80-150 maaltijden. Wilt u echt veel snijwerk verrichten dan kunt u kiezen uit verschillende modellen die geschikt zijn voor 50 tot 200-300 maaltijden en zelf modellen voor 100 tot 1000 en 300 tot 3000 maaltijden! De grote modellen Robot Coupe cutters hebben een vermogen van maar liefst 11000 watt en een snelheid van 1500 tot 3000tpm!

 

Robot Coupe gecombineerde cutter en groentesnijder

Met de Robot Coupe gecombineerde cutter en groentesnijder haalt u in één woord een fantastisch apparaat in huis. Een Robot Coupe gecombineerde cutter kan werkelijk alles: groente snijden, vermalen, persen en bijvoorbeeld sauzen maken. Of maak blokjes, plakjes, staafjes en allerlei andere vormen van groenten en aardappelen. Zo kunt u niet alleen heel snel en op hygiënische wijze allerlei groenten snijden maar ook bijzondere vormen maken van bijvoorbeeld wortels, komkommer en andere groenten om uw gasten te verrassen. Ook raspen behoort tot de mogelijkheden. Bij HorecaRama zijn verschillende modellen van de Robot Coupe gecombineerde cutter verkrijgbaar.

De modellen van de Robot Coupe gecombineerde cutter en groentesnijder verschillende allereerst qua inhoud. De kleinste heeft een inhoud van 1,9 liter, de grootste heeft een inhoud van maar liefst 7 liter. Voor elke keuken, groot of klein is dan ook een geschikte Robot Coupe gecombineerde cutter te vinden. U kunt in de webshop van HorecaRama de verschillende modellen bekijken en met elkaar vergelijken en zo de juiste keuze maken.

Robot Coupe gecombineerde cutter en groentesnijder

 

Robot Coupe groentesnijder

Een groentesnijder brengt u veel gemak in de professionele keuken. U bespaart tijd, kunt grote hoeveelheden groenten snijden in korte tijd en bent zeker van kwaliteit dankzij een continu goed resultaat. De Robot Coupe groentesnijder is bij HorecaRama verkrijgbaar in tal van maten, voor zowel kleine als middelgrote en grote keukens. Met behulp van de Robot Coupe groentesnijder snijdt u groenten in alle denkbare vormen, dankzij het grote assortiment schijven die u ook kunt vinden op de website van HorecaRama. U snijdt onder meer blokjes en staafjes, frieten, plakjes en gegolfde plakjes en u kunt met deze groentesnijder ook raspen.

Het aanbod groentesnijders is bij HorecaRama zeer uitgebreid en u vindt er onder meer verschillende van het bekende merk Robot Coupe. Elk model staat garant voor professionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en heeft een mooie uitstraling. De groentesnijders zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, afgestemd op de grootte van uw keuken of het aantal benodigde maaltijden. U snijdt moeiteloos groenten vanaf 20 maaltijden tot zelfs 3000 maaltijden, afhankelijk van het model en type.

Bekijk hieronder onze video van de Robot Coupe CL50 als elektrische frietsnijder!

 

Robot Cook keukenmachine

Tot de lijn van het bekende merk Robot Coupe behoort ook een Robot Cook keukenmachine. De Robot Cook keukenmachine wordt ook wel ‘dé assistent voor de chef-kok’ genoemd. U kunt met dit apparaat van alles: hakken en mengen, emulgeren, kneden en mixen. De Robot Cook keukenmachine beschikt over een tot op de graad nauwkeurig instelbaar verwarmingsvermogen tot maar liefst 140 graden.

De Robot Coupe keukenmachine is voorzien van een grote kuip waardoor u ook grote hoeveelheden kunt maken. Dit gebruiksvriendelijke apparaat heeft een vermogen van 1800 watt en beschikt over vijf snelheden waaronder een turbo snelheid van maar liefst 4500tpm. Ook de pulse snelheid is variabel en instelbaar. De Robot Cook keukenmachine wordt door ons geleverd met twee messen voor blender functie en voor cutter functie, een spatel voor de kom en de deksel en een programmeerknop voor 9 recepten.

 

Robot Coupe sapcentrifuge

Wilt u op efficiënte wijze grote hoeveelheden vers sap maken? Kies voor de Robot Coupe sapcentrifuge. Een zeer professioneel apparaat voor gebruik in de horeca waarmee u in een handomdraai beschikt over liters vers sap, van elk soort vrucht. Met de Robot Coupe sapcentrifuge maakt u heerlijke smoothies en verrassende vruchtensappen.

Bij HorecaRama vindt u verschillende modellen van de Robot Coupe sapcentrifuge. Geschikt voor de kleine keuken, de middelgrote en ook voor grote keukens. De sapcentrifuge van Robot Coupe model J100 Ultra bijvoorbeeld, beschikt over een ononderbroken uitworp van afval, heeft een grote toevoergoot, een filter van roestvrijstaal en een uitvoertuit die niet spat. De snelheid van deze sapcentrifuge is 3000tpm en de verwerkingssnelheid bedraagt 160 liter per uur. Er is ook een kleiner exemplaar verkrijgbaar en een model met afneembare kuip en deksel.

Robot Coupe J80

 

Robot Coupe staafmixer

Met een Robot Coupe staafmixer kunt u heel veel verschillende gerechten maken. Een staafmixer is handig bij het bereiden van sauzen en soepen, bij het kloppen van slagroom en het mixen van allerlei ingrediënten. Een staafmixer is eigenlijk onmisbaar in de keuken, zeker in de professionele keuken. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een groot assortiment staafmixers waaronder mixers van het bekende merk Robot Coupe. De Robot Coupe staafmixers, verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, zijn mooi van design, uiterst betrouwbaar, van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

De Robot Coupe staafmixer MP 600 Ultra bijvoorbeeld. Deze staafmixer is speciaal geschikt voor het bereiden van grotere hoeveelheden en geschikt voor intensief gebruik in de grootkeuken en bij voedselproductie instellingen. Met een vermogen van 850 watt, een staaflengte van 600mm wordt deze staafmixer geleverd inclusief wandsteun. Er zijn veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar van de staafmixer van Robot Coupe bij horecagroothandel HorecaRama.

 

Gratis demonstratie van Robot Coupe apparatuur!

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze Robot Coupe producten? Of wilt u de producten in het echt bestuderen/gebruiken? Neem dan contact op met ons en maak dan een gratis afspraak in de showroom of op uw locatie. Het enige waar u voor moet zorgen zijn groentes of fruit, zodat de specialisten van Robot Coupe uw groentes of fruit kunnen gebruiken voor de demonstratie van de Robot Coupe apparaten.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.