Menu
EUR
RVS maatwerk voor de horeca

RVS maatwerk voor de horeca

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Verschillende soorten RVS maatwerk producten

Er zijn veel verschillende soorten RVS maatwerk producten. Hierbij kunt u onder andere denken aan werktafels, wandkasten en spoeltafels. Bij HorecaRama hebben wij een groot assortiment waar u uit kunt kiezen en die wij voor u perfect op maat kunnen maken. Hierdoor heeft u producten die aansluiten op uw wensen en uw horecazaak.

RVS maatwerk voor de professionele keuken

RVS maatwerk wordt veel gebruikt in de professionele horeca keuken. Dit zijn bijvoorbeeld werktafels, wandkasten, de behuizing van fornuizen, bakplaten of friteuses. RVS materiaal is sterk en eenvoudig om schoon te maken. Dit is dan ook één van de redenen dat RVS producten vaak terugkomen in een drukke omgeving, zoals een horecakeuken. Wij hebben ook diverse standaard RVS producten en deze kunnen vaak meteen uit voorraad aan u geleverd worden.

Daarnaast hebben wij RVS maatwerk producten die in overleg gemaakt kunnen worden met de afmetingen zoals u dat wilt. U kunt hierbij denken aan een boiler die vrij hoog is en een plekje moet krijgen onder een spoelbak, een werkblad met extra gaten voor een kabel en ga zo maar door! Met RVS maatwerk producten is dit geen probleem en wij denken graag met u mee.

Aandachtspunten bij RVS maatwerk producten

Bij de RVS maatwerk producten zijn er een aantal handige aandachtspunten waar u rekening mee kunt houden. Wij zien vooral dat er vaak werktafels op maat worden besteld. Iedere horecakeuken is uniek en uw werktafel ook! Een aantal praktische aandachtspunten op een rijtje:

- Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar voor de RVS producten? Gaat het om een kleine, middelgrote of grote professionele keuken?

- Komt de tafel met een achteropstand tegen een muur te staan of wordt het een tafel zonder achteropstand voor een eiland opstelling in uw horecakeuken?

- Krijgt de werktafel een plekje naast de koelwerkbank of wordt de tafel tegen de koelwerkbank aan geplaatst?

- Komt er een etagère op te staan?

- Gaat u werken met een open onderkant zodat u er een voorlader vaatwasser onder kunt plaatsen? Of heeft u juist een werktafel nodig met bijvoorbeeld 1 of 2 onderschappen?

Dit zijn verschillende situaties waar HorecaRama ruime ervaring mee heeft. Wij staan dan ook graag voor u klaar met professioneel advies en om mee te denken op het gebied van perfecte RVS maatwerk horeca producten.

Kwaliteit en snelle levertijden voor RVS maatwerk producten

Wij leveren hoogwaardige RVS producten en de levertijden van de producten ligt rond de 2 tot 4 weken. Maatwerk kunt u online aanvragen en binnen een korte tijd ontvangt u dan een offerte van ons. Als u akkoord gaat met deze offerte, maken wij de 3D tekening en bespreken we uw wensen voor uw prachtige horecazaak. Wij zorgen ervoor dat uw RVS maatwerk producten netjes zijn gelast, stevig zijn gemaakt met dwarsliggende extra RVS balken en poten die verstelbaar zijn.

 

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar RVS producten voor in uw horecagelegenheid? Ontdek dan zeker onze pagina over RVS materiaal voor de horeca en voor vragen staan wij graag voor u klaar!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!