Menu
EUR
RVS werktafels voor in de horeca

RVS werktafels voor in de horeca

Door: Sebastiaan van Lare Reacties: 0

Het is belangrijk dat de werktafel de juiste hoogte heeft, meestal is dat ongeveer 85 centimeter, waarbij de pootjes nog een aantal centimeter in hoogte verstelbaar zijn. Werkt u echter met grote, zware apparaten dan zijn er ook lagere werktafels beschikbaar die er voor zorgen dat de apparaten op de juiste werkhoogte komen te staan.

Verschillende soorten RVS werktafels

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten RVS werktafels. Daarom is het erg belangrijk goed in kaart te brengen wat u nodig heeft en waar u de tafel voor gaat gebruiken. Er zijn RVS werktafels verkrijgbaar zonder onderschap. Dit is erg handig als u veel ruimte onder de werktafel wilt houden, voor bijvoorbeeld een vaatwasser of ander apparatuur. Als u veel spullen heeft die opgeborgen moeten worden, is een RVS werktafel met (enkel of dubbel) bodemschap weer handiger. Op deze planken kunt u veel producten (bijvoorbeeld snijplanken, voedselbakken, pannen etc.) kwijt en blijven deze binnen handbereik.

Indien u veel opslagruimte nodig heeft en dit graag netjes weggewerkt wilt hebben, is een RVS werkbank wellicht iets voor u! Met deze werkbanken heeft u dezelfde werkruimte als met een rvs werktafel, alleen zijn de voor-, zij-, en achterkanten afgesloten door middel van klapdeuren, schuifdeuren, lades of een combinatie. Er zijn ook modellen beschikbaar die verstelbare planken hebben, zo kunt u de opslagruimte volledig naar wens indelen.

Centrale werktafels of werktafels met spatrand

Bent u van plan de RVS werktafel of werkbank in een open ruimte te plaatsen, dan is het verstandig om voor een centrale werktafel te gaan. Deze tafel heeft geen spatrand, waardoor er vanaf iedere kant eenvoudig op gewerkt kan worden. Wanneer de werktafel tegen de muur geplaatst wordt, is het handig om een werktafel met spatrand aan te schaffen. Dit is de rechtopstaande rand aan de achterzijde van de tafel die voorkomt dat vuil of etensresten achter de tafel kunnen vallen. Dit is erg handig voor het schoonmaken van de tafel. Bovendien zijn er voor al onze RVS werktafels en werkbanken wielensets verkrijgbaar. Met deze wielensets worden de tafels iets verhoogd en kunnen deze eenvoudig verplaatst worden om onder en achter de tafels schoon te maken.

In ons assortiment ziet u ontzettend veel verschillende maten en uitvoeringen werktafels en werkbanken, maar mocht u op zoek zijn naar een specifieke maat of uitvoering bent u ook voor RVS maatwerk bij ons aan het juiste adres! Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »