Abert

Abert online kopen

Abert behoort tot de topmerken bestek die geschikt zijn voor gebruik in de horeca. Het bestek van Abert is gemaakt van hoogwaardige materialen en is mooi vormgegeven. U kunt Abert bestek dan ook heel goed combineren met ander bestek en bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van Abert bestek onderdelen zoals steakmessen. Wilt u uw tafels mooi dekken met bestek van hoogwaardige kwaliteit dan is een steakmes van het merk Abert een goede keuze.

 

Assortiment Abert bestek van HorecaRama

Bij HorecaRama stelt u zelf het bestek samen dat u nodig heeft. Een grote keuze uit topmerken bestek in allerlei verschillende uitvoeringen. Zoekt u een modern vormgegeven bestek of juist een klassiek bestek al dan niet met bijvoorbeeld een sierlijke rand? Bij HorecaRama vindt u wat u zoekt. Van het merk Abert zijn verschillende steakmessen verkrijgbaar. Steakmes Palio bijvoorbeeld is voorzien van een speciale vorm lemmet en is uiterst scherp. Dit Abert steakmes is dan ook niet alleen geschikt voor het snijden van steak maar ook van pizza’s. Steakmes Angus van het merk Abert is klassiek vormgegeven en heeft een lemmet van roestvrijstaal en heeft een gebogen handvat. Dit mes snijdt bijzonder comfortabel. Kijk voor alle steakmessen van het topmerk Abert naar het ruime assortiment van HorecaRama.

 

Abert en andere topmerken bestek

U kunt bij HorecaRama kiezen uit veel verschillende topmerken bestek zoals Abert, Amefa of Olympia en heeft altijd een ruime keuze uit los bestek en bestekseries. Ook bestek van melamine en kinderbestek vindt u in ons assortiment. Accessoires voor uw kostbare bestek zoals bestekbakken of bestekmanden en speciale snijders voor gebruik in de keuken behoren eveneens tot het uitgebreide assortiment van HorecaRama. Steakmessen van Abert zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in setjes van 12 stuks met oplopende kortingen naarmate u meer setjes afneemt.

Lees meer
Abert