Amefa

Amefa bestek online kopen

Amefa bestek staat garant voor hoogstaande kwaliteit en een grote keuze uit bestek en bestekseries. Voor elk budget is een bestekserie te vinden: van eenvoudig maar kwalitatief goed bestek tot prachtige bestekseries voor de meest luxe tafelsettings. Amefa bestek betekent kwalitatief, mooi vormgegeven bestek, een ruime keus en professionaliteit zodat Amefa bestek bijzonder geschikt is voor gebruik in de horeca zoals in hotels en restaurants maar ook thuis zult u blij zijn met bestek van Amefa.

Amefa bestek, een Nederlands product

In 1934 werd de Apeldoornse Messenfabriek opgericht door Eugen Hollaender. Aanvankelijk werden in de fabriek scheermesjes gemaakt maar door de toenemende concurrentie werd besloten over te gaan op het fabriceren van bestek. Inmiddels is het Amefa bestek wereldwijd bekend en gewaardeerd en wordt Amefa bestek gebruik in de grote internationale keukens, hotels en restaurants. Het assortiment bestek van Amefa is bijzonder groot en gevarieerd en u vindt bij HorecaRama dan ook een uitgebreide keuze uit allerlei soorten bestekseries. Tafellepels, tafelmessen, vorken, gebaksvorkjes, lepels in soorten en maten zoals koffielepeltjes, soeplepels, dessertlepels of puddinglepels. Elke bestekserie heeft haar eigen uitstraling, van modern tot luxe, bijzonder of juist klassiek.

Amefa bestek bij HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit verschillende bestekseries Amefa. Bij elke bestekserie vindt u meer informatie over de vormgeving, het gebruikte materiaal en de onderdelen waaruit de bestekserie Amefa bestaat. U stelt zelf het bestek samen naar uw keuze. Elk onderdeel van het Amefa bestek kunt u bestellen in setjes van 12 stuks zodat u precies kunt aanschaffen wat u nodig heeft. Kies bijvoorbeeld voor tafelmessen, tafelvorken en tafellepels en extra dessertlepels of koffielepels, al naar gelang uw behoeften. HorecaRama heeft naast de bestekseries van Amefa nog tal van andere mogelijkheden bestek van andere topmerken of budget bestek, bestek van melamine en allerlei accessoires voor uw bestek zoals bestekbakken. 

Lees meer
Amefa