CaterChef

Caterchef online kopen

Caterchef is al meer dan 40 jaar dé partner voor de professionele keuken. Het aanbod producten van Caterchef is bijzonder groot en gevarieerd. Caterchef is een geliefd merk, met name binnen Nederland en België. De producten staan voor duurzaamheid, veiligheid, degelijke kwaliteit, én het is betaalbaar. HorecaRama heeft alle beschikbare producten van Caterchef in het assortiment die geschikt zijn voor professioneel gebruik binnen de horeca. Wilt u uw keuken inrichten met kookapparatuur en accessoires van topkwaliteit kijk dan naar het aanbod van HorecaRama.

Kookapparatuur Caterchef van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment keukenapparatuur van het bekende merk Caterchef. Friteuses in verschillende formaten, contactgrillen in enkel of dubbel uitvoering, bain-marie apparatuur en ovens en broodroosters bijvoorbeeld. U kiest uit verschillende modellen en mogelijkheden. Ook speciale producten zoals een kopjesverwarmer, een bordenwarmer, een warmhoudvitrine voor pizza’s of een vleessnijmachine zijn bij HorecaRama verkrijgbaar van het bekende merk Caterchef. Dit is slechts een kleine greep uit de vele producten van Caterchef die u bij HorecaRama kunt aanschaffen. Kijk op de website voor het volledige aanbod Caterchef. Daarnaast vindt u bij HorecaRama nog tal van andere producten van topmerken voor hotel en restaurant waaronder ook bedrijfskleding en catering artikelen.

Accessoires van Caterchef

Caterchef maakt niet alleen keukenapparatuur van geweldige kwaliteit, ook voor handige accessoires bent u bij Caterchef aan het goede adres. Snijplanken van hoge kwaliteit in een groot aantal verschillende kleuren en afmetingen, GN bakken in allerlei uitvoeringen en maten of korffilters bijvoorbeeld. En wat dacht u van een warmhoudkap van Caterchef? Caterchef heeft werkelijk aan alles gedacht bij het ontwerpen en samenstellen van het assortiment. Kies voor kwaliteit in uw horeca keuken en kijk naar het grote aanbod producten van topkwaliteit van Caterchef. Er zijn ook artikelen van tientallen andere topmerken verkrijgbaar bij HorecaRama, voor de volledige inrichting van hotel en restaurant. 

Lees meer
CaterChef