Roller Grill

Roller Grill online kopen

Opgericht in 1947 is het Franse bedrijf Roller Grill inmiddels Europees leider voor wat betreft de productie en verkoop van professionele apparatuur voor de keuken. Roller Grill maakt onder meer broodroosters, ovens en multifunctionele friteuses. Ook voor verwarmde vitrines, grill apparatuur, een rookoven en grillplaten vindt u tal van producten van het merk Roller Grill in het assortiment van HorecaRama. Roller Grill voor kwaliteit in de professionele keuken.

Roller Grill apparatuur

Roller Grill maakt apparatuur voor de professionele keuken waaronder bakplaten, grills en warmhoudvitrines maar ook bijzondere producten zoals een complete gekoelde buffet unit of een crepes bakapparaat. Bij HorecaRama heeft u een ruime keuze uit keukenapparatuur van het gerenommeerde merk Roller Grill waaronder ook tal van bijzondere producten die uw keuken verrijken en u in staat stellen bijzondere gerechten in een handomdraai te bereiden.

Roller Grill aanbod bij HorecaRama

U heeft bij HorecaRama keuze uit verschillende bakplaten, zowel voor gas als voor elektra. Kijk bijvoorbeeld naar de bakplaat op gas (propaan), gemaakt van roestvrijstaal die is voorzien van een zware geëmailleerde plaat. De bakplaat is zeer glad, duurzaam in gebruik en goed bestand tegen verkleuring. De bakplaat heeft een capaciteit voor temperaturen tussen de 0 en 300 graden, een zeer korte opwarmtijd en een extra grote lekbak. Verder vindt u ook een gaskooktoestel in het assortiment, gemaakt van roestvrijstaal, voorzien van 2 of 3 pitten en uitgevoerd in tafelmodel.

Nog meer Roller Grill producten

Andere apparatuur van Roller Grill bij HorecaRama zijn onder meer een wafelbakapparaat, een zeer professionele grill, een panini grill, een toaster en een rookoven. U kunt naast de apparatuur van Roller Grill bij HorecaRama kiezen uit tal van andere bekende merken of producten in budget uitvoeringen. Kijk eens in de webshop van HorecaRama en laat u verrassen door het uitgebreide en gevarieerde assortiment horeca benodigdheden. 

Lees meer
Conveyor toaster
Conveyor toaster
€1.306,00
€1.450,00
In winkelwagen
Roller Grill