Victorinox

Victorinox online kopen

Victorinox is een wereldberoemd merk voor messen. Van oorsprong maakt dit Zwitserse bedrijf zakmessen voor het leger. Tegenwoordig vindt u een bijzonder uitgebreid assortiment messen van Victorinox waaronder tal van messen voor gebruik in de horeca. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een heel gevarieerd en compleet assortiment messen van Victorinox voor uw horeca keuken. De messen zijn professioneel uitgevoerd en hebben een lange levensduur. Victorinox staat voor hoge kwaliteit.

Victorinox messen

Het assortiment Victorinox messen is bij HorecaRama heel groot en bestaat uit tientallen messen. De messen zijn uitgevoerd met een heft in verschillende kleuren. Dit is bijzonder handig voor meer veiligheid en hygiëne in de keuken. Kies bijvoorbeeld een vaste kleur heft voor het snijden van vlees en een andere kleur waarmee alleen groenten worden gesneden. Het assortiment van Victorinox bestaat bij HorecaRama uit messen voor het snijden van vlees en groenten maar ook uitbeenmessen, paletmessen en steakmessen en vele andere messen voor speciale toepassingen.

Aanbod HorecaRama

Het aanbod Victorinox messen bestaat bij HorecaRama uit tientallen producten. De messen zijn voorzien van verschillende kleuren heften: zwart, geel, rood, blauw, groen en bruin. Stel zelf uw messen set samen met een uitgebreide keuze uit professionele messen van Victorinox. Tot het assortiment behoren onder meer schilmesjes, ham messen, koksmessen, fileermessen en slagersmessen. Ook zijn er verschillende complete messensets verkrijgbaar van het merk Victorinox.

HorecaRama voor messen en snijders

Kies uit tientallen prachtige messensets of stel zelf naar behoefte uw messenset samen. Kies uit tal van bekende merken zoals Wüsthof, Tsuki en Vogue voor de inrichting van uw keuken. Ook voor de inrichting van uw tafels vindt u bij HorecaRama veel mogelijkheden. Prachtige bestekseries of los bestek, bestek gemaakt van melamine en vele andere mogelijkheden. Professionele messen nodig? Kijk naar het uitgebreide aanbod Victorinox messen. 

Lees meer
Victorinox