Menu
EUR
Alles voor de perfecte pizza!

Alles voor de perfecte pizza!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Deeg zó luchtig als een wolkje

 

Deeg is één van de belangrijkste ingrediënten van een pizza. Dit wilt u het liefste zo mooi en luchtig mogelijk creëeren. Met een deegmenger of een deegkneedmachine is dit een appeltje eitje. Deze pizza apparatuur is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen.

 

Als eerste is het belangrijk om na te gaan hoeveel kilo deeg u gaat mengen. Daarnaast is het handig om te bedenken hoe intensief u de deegmenger of deegkneedmachine gebruikt. Als derde aandachtspunt is het goed om te bedenken of u variabele snelheden op het apparaat wilt hebben. Deze spiraal mengkneedmachine van Saro is geschikt voor een hoeveelheid tot maar liefst 38kg deeg. Het is een waardevolle toevoeging aan uw pizza apparatuur en er zitten vier wielen bij om zelf erop te zetten. De buitenkant van de machine is gemaakt van dik staal, zodat het goed tegen een stootje kan.

 

Als het deeg gemaakt is, kunt u aan de slag met een pizza deegroller machine. Hiermee maakt en rolt u een heerlijke verse bodem voor uw pizza. Ook een deegroller kan niet ontbreken in het lijstje met de pizza apparatuur. De meeste modellen stelt u in aan de hand van de gewenste diameter en de dikte van de pizza. De pizzadeegroller van 190-300mm van Combisteel is ideaal als u deegbollen maakt. De roller is 42cm breed, 45cm diep en 60cm hoog. Daarnaast is de deegroller gemaakt van het duurzame roestvrijstaal en deze maakt u binnen no time weer schoon voor een volgend gebruik.

 Spiraal mengkneedmachine - deeg   Pizzadeegroller - RVS

Efficiënt werken met een pizzawerkbank

 

Als het deeg ready to go is, kunt u de pizza bereiden met verschillende ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan verse tomatensaus, salami, chorizo, Parmezaanse kaas, frisse uitjes, pepertjes en ga zo maar door.

 

Bij de pizza apparatuur kan een pizzawerkbank niet ontbreken. De werkbank heeft vaak een werkblad gemaakt van marmer. Dit is ideaal, want hier blijft het deeg niet snel aan plakken en er zijn ook modellen met een ingebouwde, gekoelde ruimte aan de bovenkant. Hier doet u verse ingrediënten in en deze zijn dan binnen handbereik. Wij hebben een ruim assortiment pizzawerkbanken om uit te kiezen. Zo hebben wij een pizzawerkbank met een geforceerde koeling. Dit model heeft twee deuren, een marmeren blad en is verder gemaakt van RVS. Onder de werkbank zitten wielen waardoor u de pizzawerkbank eenvoudig vervoerd van de ene naar de ander plek.

 

Als u liever kiest voor een pizzawerkbank met twee deuren en zes lades, dan is dit ook bij ons verkrijgbaar. Wij hebben zowel grote als kleine modellen. Hierdoor kunt u goed kiezen welke pizza apparatuur bij uw wensen en uw horecazaak aansluit. Voor een professioneel advies en vragen staan wij graag voor u klaar!

 Pizzawerkbank - geforceerde koeling

Een pizza oven voor in de horeca en pizza accessoires

 

Als de pizza helemaal klaar is, komen we aan bij de volgende stap en dat is het klaarmaken in de oven. Een pizza oven voor in de horeca is er in verschillende varianten. Zo zijn er pizza ovens met een enkele kamer, pizza ovens met een dubbele kamer of een lopende band pizza oven. Er zijn pizza ovens waar u bijvoorbeeld 18 pizza’s in kwijt kunt. Lees meer over de pizza oven in onze blog over kookapparatuur voor het maken van een heerlijke pasta en pizza!

 

Als laatste benoemen wij nog een aantal pizza accessoires om uw restaurant helemaal compleet te maken. Hierbij kunt u denken aan pizza accessoires, zoals: een pizzaschep om uw pizza snel en eenvoudig uit de oven te halen, bakken voor uw pizza deegbollen of pizza borstels om uw oven te reinigen. Een pizza maken is een feestje met de bovenstaande pizza apparatuur en pizza accessoires.

 

 

Wilt u graag meer weten over onze professionele horeca apparatuur? Ontdek dan ook onze blog over de werking en het onderhouden van een ijsblokjesmachine.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!