Biertap koelers voor een ijskoud biertje

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Biertap koelers voor een ijskoud biertje

Tijdens een zonnige dag of een hapje eten in de avond is een verfrissend biertje een heerlijke toevoeging. Met het lekkere weer is het steeds drukker op het terras en ook binnen in uw restaurant als het buiten iets te frisjes is. Een fusten en biertap koeler binnen handbereik is dan ideaal. In onze nieuwste blog vertellen wij meer over de plek waar u de biertap koeler plaatst en hoe u deze aansluit. Vervolgens gaan we door met een aantal uitvoeringen die wij in ons assortiment hebben en als laatste benoemen wij de mooie producten van Gamko. Ontdek hieronder hoe u dit fantastische product toevoegt en toepast in uw horecazaak!

Waar plaats ik een biertap koeler en hoe sluit ik deze aan?

Een biertap koeler plaatst u bij de bar en dit kan zowel binnen in het restaurant zijn als buiten op het terras. Een extra fusten en biertap koeler buiten met het lekkere weer is ook een aanrader. Het is een waardevolle toevoeging aan uw bar en een heerlijk getapt biertje, daar maakt u uw gasten vast en zeker blij mee! Wat ook erg leuk is om te doen, is het toevoegen van speciale biertjes aan uw menukaart. Denk hierbij aan: een blond biertje, een fruitig biertje, witbier, IPA, malt bier en ga zo nog maar even door. Een fruitig biertje past bijvoorbeeld goed bij een zomerse menukaart. 

 

Voor de aansluiting van een fusten en biertap koeler heeft u een tapzuil nodig. Een tapzuil is een kraan waar het bier uitkomt en daarnaast is er ook koolzuur nodig. Dit is essentieel voor het mooie schuimlaagje op het bier. Daarnaast zijn er aansluitslangen nodig met een KEG aansluiting. Wij horen u al denken, wat is een KEG? Dit is een fust waar het bier zich in bevindt. Er kan sprake zijn van bijvoorbeeld een statische of een geforceerde manier van koelen bij de fusten en biertap koeler. Lees hier meer over in onze blog: een statische, geventileerde of geforceerde koeling? Wat is het verschil?

 

Welke fusten en biertap koelers hebben wij in ons assortiment?

Voordat wij verschillende producten in het zonnetje zetten, geven wij eerst antwoord op de vraag over de beste temperatuur voor een uitstekend biertje, want dit verschilt per biertje. De beste temperatuur om een ijskoud biertje aan uw gasten te serveren is over het algemeen wel tussen de 0°C en 4°C. Het is daarbij belangrijk dat u een goed oogje in het zeil houdt bij de temperatuur van uw fusten en biertap koeler. Bij een wat zwaarder biertje hoort ook een wat hogere temperatuur. Ook het aantal liter bier wat er in een fusten en biertap koeler gaat, verschilt per uitvoering.

 

Wij hebben deze biertapinstallatie met fustenkoeling van het merk Polar in onze collectie. Een verkoelend biertje tappen is een piece of cake met deze tapinstallatie met daarbij een fustenkoeling. Het gaat bij dit product om het koelen van een vat met een hoeveelheid van 50 liter. Als u een kleinere ruimte tot uw beschikking heeft, maar wel graag een verfrissend biertje wilt tappen, dan is deze installatie een goede oplossing. Ook is er een digitaal bedieningspaneel en een geforceerd koelsysteem. Daarnaast zijn er ook bierkoelers met twee deuren en een enkele spoelbak aan de linker- of rechterkant beschikbaar. Als u liever gaat voor een bierkoeler met drie deuren dan is dat ook geen probleem. Dit model is uitgevoerd in het duurzame roestvrijstaal met daarbij een spoelbak aan de rechterkant. Daarnaast zijn er drie roosters, is er automatische ontdooiing en een geventileerde koeling. Het bereik van de temperatuur is van 2°C tot 8°C. Begin uw zoektocht vandaag nog en bekijk ons complete aanbod van de fusten en biertap koeler.

 

Biertapinstallatie - met fustenkoeling

 

Grandioze Gamko fustenkoeling en het samenstellen van uw droombar

Bij HorecaRama hebben wij diverse producten van het merk Gamko. Dit zijn echte professionals op het gebied van koelen en in deze fustenkoeling van Gamko FK2-25/8L is er bijvoorbeeld een capaciteit van 2 keer 50 liter met een diamter van 423mm. Ook kan het gaan om 8 keer 20 liter met een diameter van 240mm. Het is een geweldige koeling als u allerlei bieren op de tap heeft. Bovendien is er een ideale en gelijkmatige verdeling van de temperatuur. Naast dit model zijn er nog meerdere uitvoeringen bij ons verkrijgbaar. Er zijn fustenkoelingen met een koelmachine aan de linkerkant of aan de rechterkant.

 

Met de producten van Gamko is het creëren van een eigen bar ook mogelijk. Er zijn verschillende losse onderdelen om te combineren tot een bar die precies aansluit bij uw wensen. Het is daarbij essentieel dat u nadenkt over de vorm van de bar. Daarna gaat u aan de slag met het kiezen van een koelmachine of een verdamper. Vervolgens zijn er (on)gekoelde segmenten en eindpanelen. Deze heeft u nodig voor een goede isolatie van de Gamko Flexbar. Een bierkoeler van Gamko of een fustenkoeling maken ook onderdeel uit van het uitgebreide assortiment. Neem gerust een kijkje tussen de producten van de Gamko barkoeling. Voor vragen en professioneel advies helpen wij u graag op weg!

 

Fustenkoeling - Gamko - antraciet

 

Kunt u niet wachten om een fusten of biertap koeler aan te schaffen of wilt u een volledige barkoeling? Ontdek dan zeker onze blog over: het kiezen van dé ideale horeca barkoeling!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.