Briljante burgers met onze professionele bakplaten

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Briljante burgers met onze professionele bakplaten

Een smakelijke burger op een luxe broodje is niet alleen lekker, het is ook een lust voor het oog. Dit kan een burger zijn in de vlees variant, maar een vegetarische uitvoering is ook een top idee! Hieronder nemen wij u mee langs verschillende punten die handig zijn om te weten voordat u een professionele bakplaat aanschaft. We beginnen met de diverse doeleinden waar een bakplaat een ideale toevoeging is en zetten er een aantal in het zonnetje. Daarna gaan we door met het materiaal, want waar is een professionele bakplaat van gemaakt? Last but not least pakken we de hamburgerpers erbij uit ons assortiment, omdat u uw hamburgers hiermee naar een hoger niveau tilt. Lees er alles over in onze blog!

Een professionele bakplaat voor diverse doeleinden 

Een bakplaat is er in ontzettend veel modellen. Of u nou kiest voor de professionele bakplaat in een elektrische variant of een model op gas, de keuze is aan u. In de horeca zien wij beide bakplaten vaak terugkomen. Het is maar net wat u prettig vindt om te hebben in uw horeca keuken. Wel zien wij dat de uitvoering op propaangas een erg handig product is om te gebruiken op de markt, op de camping of in een fantastische foodtruck. 
 

Elektrische bakplaat MBM 

Het Italiaanse merk MBM heeft een breed aanbod als het gaat om professionele kookapparatuur. Deze elektrische bakplaat in een staand model hoort daar ook bij. Op deze bakplaat maakt u de meest smakelijke burgers en andere lekkere gerechten klaar. Dit model heeft een geribbelde plaat en dat is ideaal voor het maken van hamburgers. Daarnaast is er een precieze regeling van de temperatuur van 75°C tot 290°C. Er is een vermogen van 5kW en de aansluiting hiervan is 400V.  

Elektrische bakplaat - staand model - MBM

 

Modular bakplaat op propaangas 

Naast de elektrische varianten hebben wij ook deze gladde bakplaat Modular 600 op propaangas. Er is een dubbele gasbrander aanwezig en er is een korte, maar krachtige tijd om de plaat te verhitten naar het gewenste niveau. Daarnaast is er een thermostatische veiligheidsklep en het is een model met een gladde plaat. Ook hierop is het bakken van hamburgers een feestje. Weer of geen weer, een hamburger is altijd een goede optie.  

Begin uw zoektocht vandaag nog naar dé professionele bakplaat voor in uw horecazaak. Laat het bakken maar beginnen! 

Gladde bakplaat - Modular 600

 

Van welk materiaal is een bakplaat gemaakt?  

De professionele bakplaat is er in allerlei soorten, maten en materiaal. Zo zijn er bakplaten die zijn gemaakt van gietijzer. Het is een efficiënte materiaalsoort, want er is weinig voor nodig om het te onderhouden. Dit is altijd mooi meegenomen, want het onderhouden en schoonmaken van al uw keukenapparatuur neemt al flink wat tijd in beslag.  

De buitenzijde en ook de spatranden zijn vaak gemaakt van het altijd stevige roestvrijstaal. Dit materiaal is heel goed bestand tegen de invloeden van water en daarnaast is het een materiaalsoort dat erg gemakkelijk is in het onderhoud. Er zijn verschillende sprays voor het reinigen van RVS materiaal. Wij hebben bijvoorbeeld deze RVS schoonmaakspray van 500ml en dit is perfect om uw prachtige RVS apparatuur te onderhouden. Op deze manier geniet u een lange tijd van uw professionele bakplaat en andere apparatuur in uw horeca keuken.  

RVS schoonmaakspray

 

Heerlijke hamburgers met onze hamburgerpers  

Bij HorecaRama hebben wij een uitgebreid assortiment en ook hierin heeft de hamburgerpers een prachtig plekje. In uw horecazaak heeft u natuurlijk dé lekkerste burgers en deze zijn vaak gemaakt volgens eigen recept. Met een hamburgerpers maakt u deze binnen een handomdraai en ook voor groenteburgers is dit een piekfijn product.  

Wij hebben bijvoorbeeld deze kleine uitvoering van de hamburgerpers van Buffalo. De pers is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en hierdoor is het schoonmaken binnen de kortste keren gedaan. Met deze pers maakt u heerlijke hamburgers met een diameter van 10cm. Naast deze uitvoering zijn er ook varianten voor het maken van hamburgers met een diameter van 12 of 13cm. Ook als u kijkt naar een bepaald gewicht bent u bij ons aan het juiste adres. Ze zijn er voor hamburgers van 80 gram tot maar liefst 150 gram.  

 

Hamburgerpers - klein

 

Wilt u meer informatie én inspiratie over onze horeca apparatuur? Dan is het kiezen van een professionele wijnklimaatkast ook een aanrader om te lezen.  


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.