Menu
EUR
Café van buren: Kobayashi en Gamko

Café van buren: Kobayashi en Gamko

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Een uitgebreide menukaart en een opwaartse trend in het aantal cocktails

Bij café van Buren kunt u terecht voor een uitgebreide menukaart en verfrissende cocktails. Tijdens of na een dagje winkelen schuift u zo aan bij dit gezellige café. Er is een groot verwarmd terras en er hangt altijd een fijne sfeer. Of u nou gaat voor een snelle of een uitgebreide hap, het kan hier allemaal!

Op de menukaart staan verse gerechten voor een lekker ontbijt of een lunch, zoals: bread classics met carpaccio, rundvleeskroketten en een smakelijk broodje pulled chicken. Ook voor een hapje eten in de avond bent u hier aan het juiste adres. Zo is er bijvoorbeeld een biologische kalfsburger, een krokante kipburger of een NoChicken burger. Liefhebbers van kipsaté en spareribs kunnen hier ook lekker genieten en een vegan zuurdesem pita is er ook eentje om te onthouden!

Daarnaast heeft café van Buren ook een uitgebreide selectie aan verfijnde cocktails waar je u tegen zegt. Zij zien dat er een opwaartse trend is in het aantal cocktails dat wordt besteld. Steeds meer gasten komen langs voor een lekkere cocktail en ook bestellen zij er steeds meer. Er zijn verschillende soorten cocktails, zoals: een Limoncello Spritz, een Mojito en ook de Blush 43 is echt één van onze favorieten. Naast deze cocktails zijn er natuurlijk nog veel meer soorten. Voor het maken hiervan kan een professionele barkoeling en een mooie cocktail station natuurlijk niet ontbreken.

Tijd voor een nieuwe en verfrissende bar inrichting

Café van Buren wilde graag een nieuwe en verfrissende bar inrichting. Zij wilden een bar inrichting waarmee zij sneller de grote hoeveelheid gasten kunnen bedienen. Om dit te realiseren hebben zij contact opgenomen met Gamko en dat is niet voor niks. Gamko is hét begrip op het gebied van drankenkoelingen voor professioneel gebruik. Ze zijn een expert in de horecabranche en hebben een complete eigen productie en ontwikkeling. Hiermee creëren ze de beste oplossingen op het gebied van drankenkoelingen. Gamko staat voor betrouwbaarheid, stabiliteit en vernieuwing. Met een Gamko barkoeling haalt u kwaliteit in huis!  

Naar aanleiding van de specifieke wens voor een professioneel cocktailstation heeft Gamko HorecaRama ingeschakeld. Het cocktail station van Kobayashi wordt aangeboden in diverse maten. HorecaRama is met de bovengenoemde partijen om de tafel gaan zitten om de wensen op een overzichtelijke manier in kaart te brengen. Aan de hand van dit overleg is er een mooi plan uitgerold en dit plan is dan ook gerealiseerd.

 

Gamko barkoelingen

De geplaatste Gamko barkoeling E3/222GMU en de E3/22GMU zijn flessenkoelingen met een groot glasoppervlakte in combinatie met een aantrekkelijke uitstraling. Bij deze barkoelingen zorgt de Gamko TotalChill technologie voor een efficiënte luchtcirculatie. Hierdoor wordt er gelijkmatig gekoeld en kunnen alle dranken koud geserveerd worden. Daarnaast heeft de flessenkoeling een enorme opslagcapaciteit waardoor het barpersoneel tussendoor weinig tot geen flessen meer hoeft aan te vullen. Het krachtige en efficiënte koelsysteem zorgt voor een snelle terugkoeltijd in combinatie met een zeer laag energieverbruik. De E3 flessenkoeling is verkrijgbaar met glazen deuren, blinde deuren en/of laden en daardoor perfect te gebruiken in zowel de voor- als achterbar.

Barkoeling - Gamko - E3222GMU        Barkoeling - Gamko - E322GMU Barkoeling - Gamko - LG3250SD

Daarnaast is ook de flessenkoeling Maxiglass LG3/250SD van Gamko geplaatst in het café. De nieuwste generatie flessenkoelingen van Maxiglass zijn standaard uitgevoerd met dimbare witte LED verlichting, waardoor je de uitstraling van de koeling eenvoudig aanpast aan de omgeving. Daarnaast is de Maxiglass voorzien van stevige plateaus. Deze plateaus zijn vlak, goed schoon te houden en stevig voor alle soorten flessen. De nieuwe thermostaat is goed af te lezen en heeft een ECO mode waarmee er nog meer energie bespaard wordt wanneer de koeling niet direct voor uitgifte wordt gebruikt.

Onderhoud en service

Als er iets met de koeling aan de hand is en de klant een onderhoudscontract heeft bij Gamko, dan staat Gamko binnen 1 werkdag op de stoep. Bovendien krijgt de klant korting op verbruikte onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon. Daarnaast is het mogelijk om de fabrieksgarantie te verlengen als het onderhoudscontract meteen na het aanschaffen van de koeling voor een periode van 5 jaar wordt afgesloten.

Kobayashi cocktail station

Een Kobayashi cocktail station is een echte eyecatcher voor in uw horecagelegenheid. In café van Buren staat de KB-2200-S3 en deze is geschikt voor 2 bartenders die naast elkaar tegelijk met 1 station kunnen werken. De cocktail station heeft een afmeting van 2200 x 600 x 965/985mm en is gemaakt van het sterke RVS 304. De totale ice chest capaciteit is 135 liter en de capaciteit van de speedrail is 11-12. Het is een prachtig exemplaar om te zien en er is standaard een geïsoleerde ice chest met een afvoer en kruisbodem inbegrepen. Dit is voor het afvoeren van overtollige vloeistoffen en voor de eenvoudige schoonmaak. Daarnaast zit er 2x een bartool unit bij, 2x een rinse unit en een cool unit. Met zo’n cocktail station smaken uw cocktails nog nét een beetje lekkerder dan ze al waren!  

Cocktailstation KB-2200-S3

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar nog meer informatie over horeca barkoelingen? Neem dan vooral een kijkje bij onze blog over het kiezen van dé ideale horeca barkoeling!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!