Menu
EUR
De ideale voedsel dispenser voor bij uw ontbijtbuffet!

De ideale voedsel dispenser voor bij uw ontbijtbuffet!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Waar worden voedsel dispensers veelal gebruikt?

Voedsel dispensers komt u vaak tegen in een hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet. Als uw gasten de entree van de ontbijtzaal binnenlopen, dan zien zij meteen wat voor lekkere ontbijtproducten er zijn. De voedsel dispensers zijn transparant en worden vaak gevuld met cornflakes, noten, granen en nog veel meer droge producten. Dat is dan ook de reden dat de dispensers vaak de naam cornflakes dispenser of cereal dispenser krijgen.

Naast het ontbijtbuffet in een hotel, zijn er ook veel restaurants die een luxe en uitgebreid ontbijt aanbieden. Even de deur uit en tijd voor een uitgebreid ontbijt, dat is een verfrissend begin van een nieuwe dag! Hierbij kunt u denken aan smakelijke etenswaren zoals: diverse soorten yoghurt, cornflakes, geroosterde boterhammen, allerlei soorten beleg, zowel hartige als zoete producten, scrambled egg, fluffy pancakes en ga zo maar door! U kunt dit op een aantrekkelijke manier tentoonstellen aan uw gasten met de buffet dispensers door deze te vullen met verschillende droge ontbijtproducten. Ook bij een camping of bij een bed and breakfast zullen de voedsel dispensers vaak terugkomen.

Wat zijn de voordelen van een voedsel dispenser?

Een voedsel dispenser heeft een aantal voordelen waar je u tegen zegt. Deze voordelen zullen wij hieronder benoemen en verder toelichten:

- Ten eerste ziet het product er heel netjes en geordend uit. Ontbijtproducten zoals cornflakes en muesli springen meteen in het oog door de transparante dispensers.

- Daarnaast is het een stijlvolle aanvulling in uw hotel of andere horecagelegenheid.

- Ook kunt u het gebruiken voor veel verschillende soorten voedsel zoals wij hierboven al hebben beschreven. Hierin kunt u mixen en matchen en zorgen voor een variërend aanbod.

- De voedsel dispenser is heel eenvoudig in gebruik en spreekt voor zich voor uw gasten. Dit zorgt voor efficiëntie en een goede doorloop bij uw ontbijtbuffet zodat er geen lange rijen ontstaan. Binnen een mum van tijd kunnen uw gasten aanschuiven en beginnen met een lekker ontbijtje!

- Bovendien blijven uw heerlijke ontbijtproducten voor een langere tijd houdbaar en dat is natuurlijk ideaal. Hierdoor zorgt u ook nog eens voor minder voedselverspilling en bent u duurzaam verantwoord bezig. Een echte win-win situatie wat ons betreft!

Welke uitvoeringen voedsel dispensers hebben wij in ons assortiment?

Bij HorecaRama hebben wij verschillende modellen beschikbaar van de voedsel dispensers. Zo is er voor iedereen voldoende keuze en kunt u kijken wat het beste bij uw horecagelegenheid aansluit. De cornflakes dispensers zijn er met een inhoud variërend van 1,5 liter tot 5,5 liter. Daarbij kunnen de producten bestaan uit één voedsel dispenser tot maar liefst zes dispensers.

Zo hebben wij bijvoorbeeld deze buffet dispenser in onze collectie met maar liefst 3 dispensers waar een inhoud van 4 liter in kan. Dit product is gemaakt van hoog gepolijst roestvrijstaal 18/10 en polycarbonaat vultrechters. De dispensers zijn dus gemaakt van stevig materiaal, kunnen goed tegen een stootje en zijn ideaal voor het veelvuldige gebruik bij een ontbijtbuffet. U kunt de dispenser vullen met ontbijtproducten zoals, cornflakes, muesli, noten en ander droog voedsel. De hoogte is 60cm, de breedte 54cm en de diepte 24cm. Een perfect formaat om neer te zetten aan het begin van het buffet. Bovendien zijn de voedsel dispensers ook eenvoudig te verplaatsen door het gewicht van 7,6kg.

Als u liever gaat voor een cereal dispenser van hout, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Deze dispenser bestaat uit 3x 4 liter, is gemaakt van het stevige polycarbonaat en hoog gepolijst roestvrijstaal. De vultrechters zijn draaibaar en bevinden zich op een zware, houten standaard. Deze dispenser heeft een ideale hoogte van 65cm, een breedte van 58,5cm en een gewicht van 7,4kg.

Naast de bovengenoemde dispensers hebben wij nog veel meer verschillende uitvoeringen van de voedsel dispenser waar u uit kunt kiezen. Het is echt een waardevolle toevoeging aan uw horeca assortiment. Als u na het lezen van deze blog vragen heeft over deze producten, dan staan wij graag voor u klaar met professioneel advies.

 voedsel dispenser - 3 dispensers - hout  Voedsel dispenser - 3 dispensers

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig naar nog meer verfrissende horeca inspiratie? Ontdek dan bijvoorbeeld onze blog over verse vis presenteren & bewaren: hoe gaat dat in zijn werk?


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!