Menu
EUR
Verse vis presenteren & bewaren: hoe gaat dat in zijn werk?

Verse vis presenteren & bewaren: hoe gaat dat in zijn werk?

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Prachtige vis koeltoonbanken

In een vis koeltoonbank legt u een laagje ijs en hierop presenteert u uw verschillende soorten vis. Dit is het etaleergedeelte, het ziet er aantrekkelijk uit en uw vis blijft voor een langere tijd op de juiste temperatuur. Daarnaast is er een afvoer aanwezig voor het smeltwater zodat het water op een handige manier wegloopt.

Wij hebben bijvoorbeeld deze vis koeltoonbank met een gebogen ruit en een statische koeling. Dit model is aan de buitenzijde uitgevoerd in roestvrijstaal en heeft een plexiglas zodat de vis meteen bij uw gasten in het oog springt. Dit materiaal zorgt voor een eenvoudig onderhoud en een langere levensduur. Aan het einde van de dag maakt u de koeltoonbank gemakkelijk schoon en voor u het weet is de vis koeltoonbank weer ready to go! Aan de binnenkant is er een kuip en ook deze is gemaakt van roestvrijstaal. In het gedeelte aan de bovenkant is er LED verlichting in een warme kleur zodat uw vis eruit ziet om door een ringetje te halen. Daarnaast is er een handige, automatische ontdooiing en een digitale thermometer.

Vis koeltoonbank - gebogen ruit

 

Daarnaast zijn er ook grotere varianten aanwezig van de vis koeltoonbank. Deze koeltoonbank VE-9P vis special van Docriluc heeft alles in huis wat u nodig heeft. Dit model is te customizen door de kleur te kiezen en bijvoorbeeld een nachtgordijn toe te voegen. Er is een efficiënte onderkoeling en de diepte om te etaleren is 59cm. Hier is dus meer dan genoeg ruimte voor uw frisse zalm, heerlijke tonijn of prachtige paling. De display en de toonbank zijn gemaakt van roestvrijstaal en er is automatische ontdooiing bij deze vis koeltoonbank. Een plaatje al zeggen wij het zelf. Naast deze twee uitvoeringen is er nog veel meer keuze. Ontdek ons uitgebreide assortiment van de koeltoonbank en voor vragen staan wij graag voor u klaar met professioneel advies.

Koeltoonbank - VE-9P - vis special

 

Frisse vis met onze vis koelkasten

Zalige vis, schaal- en schelpdieren zijn maximaal twee dagen te bewaren in de koelkast. Het beste is het om de lekkere vis natuurlijk meteen op te smikkelen, want dan is de smaak optimaal. Daarnaast is er ook de optie om verse vis in te vriezen. Het is daarbij essentieel om de vis te spoelen en droog te deppen. Daarna verpakt u de vis in vershoudfolie en het is ook aan te raden om de vis niet op elkaar te stapelen. De temperatuur is minimaal -18 graden Celsius en bewaar de vis niet langer dan drie maanden.

Voor het bewaren van een fris visje is een viskoelkast een ideale uitkomst. Deze viskoelkast en koelkast combinatie heeft een koudere dieptekoeling. Deze koeling is speciaal voor verse vis. Er zitten twee roosters bij van 2/1GN en vier bakken van 1/1GN. Deze bakken zijn gemaakt van polycarbonaat en hebben een dubbel geperforeerde bodem voor vis. Er is een geventileerde verdamper en een handige verlichting aan de binnenkant met een schakelaar. Voor het condenswater is er automatische verdamping aanwezig en er is een gelijkmatige verdeling van de koele lucht in de viskoelkast. Hierdoor is er een goede verdeling van de temperatuur en geen uitdroging van het voedsel. Het is het beste om uw verse vis te bewaren rond de 1 graden Celsius.

Een geforceerde koeling is beter dan een statische koeling om de temperatuur op peil te houden. In onze blog leest u alle ins en outs: een statische, geventileerde of geforceerde koeling? Wat is het verschil?

Viskoelkast

 

Kleinere vis accessoires voor een optimale eetbeleving

Voor een uitmuntende eetbeleving op het gebied van vis is er speciaal bestek om dit te bereiken. In een vis restaurant waar heerlijke kreeft op de kaart staat, is een kreeftenvorkje of een kreeftenhaakje een echte must-have. Met een kreeftenhaakje eten uw gasten de kreeft op een fijne wijze en smaakt het nóg lekkerder. Neem gerust een kijkje tussen ons speciaal bestek en maak de beleving compleet.

 

Bent u nieuwsgierig naar een koeltoonbank die voldoet aan al uw wensen. Wij vertellen er graag meer over in onze blog over: een koeltoonbank precies zoals u hem wilt!



Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!