Menu
EUR
Dé perfecte horeca benodigdheden voor in uw prachtige restaurant

Dé perfecte horeca benodigdheden voor in uw prachtige restaurant

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Verschillende snijplanken en een horeca snijplank op maat in diverse kleuren 

Diverse snijplanken en een horeca snijplank op maat, horen zonder twijfel thuis in het rijtje met horeca benodigdheden. In ons uitgebreide assortiment hebben wij diverse uitvoeringen, zoals een snijplank gemaakt van beukenhout. Deze snijplank heeft een dikte van 4cm, een lengte van 45cm en een breedte van 45cm. De snijplank is eenvoudig te verplaatsen door zijn lichte gewicht van 4,51kg. Deze snijplank kan bijvoorbeeld worden gebruikt om brood op te snijden. Ook hebben wij een rond snijblad met een diameter van 30cm. Dit product is gemaakt van hogedruk polyetheen en wat zo handig is aan dit materiaal, is dat het geen vocht opneemt en helemaal smaak- en reukloos blijft. Het snijblad heeft bovendien een mooie zwarte kleur.  

Naast deze professionele snijplanken, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor een horeca snijplank op maat. Deze snijplank is beschikbaar in verschillende kleuren en ze zijn gemaakt van HMPE. Dit betekent dat de snijplanken voedselveilig worden geproduceerd. Wij zullen de kleuren hieronder verder toelichten:

- Een blauwe snijplank wordt gebruikt om rauwe vis, zoals tonijn en zalm, op te fileren en te snijden.

- Een groene snijplank wordt gebruikt voor koude producten, zoals groenten en fruit, in alle soorten en maten. Dit kan zowel rauw of gekookt zijn.

- Een gele snijplank gebruikt u als u rauw gevogelte gaat snijden. Hierbij kunt u denken aan kalkoen en duif.

- Daarnaast is er een rode snijplank. Deze is voor het snijden van rauw vlees.

- De bruine snijplank is om gebraden vlees en worst op te snijden.

- Dan is er nog een witte horeca snijplank. Producten zoals brood en kaas kunt u hierop snijden.

Het gebruiken van de juiste horeca snijplank is belangrijk in uw keuken. Hierdoor wordt kruisbesmetting voorkomen. In onze blog over horeca snijplanken leest u hier meer over! Een snijplank is wat ons betreft echt essentieel bij uw horeca benodigdheden.

 

Snijplanken - diverse kleuren

 

Een RVS plafondrek of etagère voor uw keuken of bar 

Een RVS plafondrek of etagère voor uw keuken of bar maakt uw zaak echt af. Het is er zeker eentje voor bij uw horeca benodigdheden! Bij HorecaRama bestelt u dit product binnen een mum van tijd. U kunt bij ons uw wensen doorgeven en wij kunnen diverse modellen plafondrekken of etagères op maat produceren. De producten worden gemaakt van stevig materiaal waar je u tegen zegt en zijn perfect om bijvoorbeeld te gebruiken in uw restaurant, bar of hotel.  

Een drankenrek van RVS zorgt ervoor dat u veel flessen tegelijk kunt opbergen en het bespaart ruimte. Daarnaast geeft een mooi drankenrek meteen een aantrekkelijke uitstraling aan het interieur. Een plafondrek is ideaal voor glazen en flessen, zodat u er meteen bij kunt als het druk is in de zaak. Het is ook een leuk idee om decoratie op de rekken te plaatsen, zodat u een warme en gezellige sfeer creëert bij uw bar. De keukenrekken krijgen vaak een plaatsje boven de bar aan het plafond, maar als het plafond hier niet stevig genoeg voor is, dan kan het drankenrek ook op de bar worden bevestigd. 

 

RVS - plafondrek

 

Professionele dienbladen in alle soorten en maten 

Professionele dienbladen zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn niet meer weg te denken uit uw restaurant en horen echt in het rijtje met horeca benodigdheden. Zo zijn er antislip dienbladen, fastfood dienbladen, ronde en vierkante varianten.  

Welk dienblad het beste bij u past, dat is afhankelijk van waar u het dienblad voor gaat gebruiken. Als u veelal drankjes gaat rondbrengen, dan wordt er vaak gekozen voor een antislip versie of eentje met een ronde vorm. Bij het rondbrengen van gerechten is een dienblad die vierkant of rechthoekig is van vorm, handiger om te gebruiken. Een mix en match van deze diverse horeca benodigdheden zorgt ervoor dat uw restaurant helemaal compleet is!   

 

Bent u na het lezen van deze blog benieuwd naar nóg meer inspiratie? Ontdek dan onze blog over het bewaren en etaleren van cakes en taarten in onze gebaksvitrines




Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!