Menu
EUR
Het bewaren en etaleren van cakes en taarten in onze gebaksvitrines

Het bewaren en etaleren van cakes en taarten in onze gebaksvitrines

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

De ideale temperatuur en werking van een gebaksvitrine

De temperatuur van een gebaksvitrine ligt tussen de 4 °C en 10° Celsius. Op deze temperatuur blijven uw gebakjes, taarten en andere heerlijke producten perfect op smaak. Daarnaast blijft de kwaliteit op en top!

 

Daarnaast is gebak gevoelig voor ‘zweten’ bij fondant. Fondant gebruikt men vaak voor zelfgemaakt gebak. Hierbij kunt u denken aan de vulling van bijvoorbeeld bonbons en als glazuur bij taarten. Als de omgeving vochtig is en er een hoger temperatuur verschil is, dan ontstaat er condens en gaat de koeling zweten. Wilt u meer weten over condensvorming, lees dan onze blog over: hoe ontstaat condensvorming in mijn koeling en hoe kan ik dit voorkomen?

 

Wij hebben koelkasten van het merk Gram in onze uitgebreide collectie. Deze koelingen hebben een perfecte kwaliteit en hebben een laag energieverbruik. De koelkast Baker M van Gram is een professionele dieptekoeling. Deze koeling heeft een koelstand die droog koelt oftewel een droge werking heeft. Dit zorgt voor een goede luchtvochtigheid. Dit is een echte uitkomst voor uw zelfgemaakte gebak. De gebakjes gaan hier niet in zweten en er is een ontdooifunctie aanwezig. Daarnaast is er een zelfsluitende deur en de koelkast is gemaakt van het duurzame roestvrijstaal. Hierdoor is de koeling eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Bent u benieuwd naar meer koelingen, bekijk dan onze volledige collectie aan Gram koelingen.

 

Koelkast - Baker M - Gram - wit

 

Gebaksvitrines voor verschillende lekkernijen

Gebaksvitrines zijn een uitkomst om uw mooie cakes en taarten in te bewaren en te etaleren. Als gasten uw horecagelegenheid binnenkomen, zien ze meteen wat voor aanbod er is. Hierbij kunt u denken aan taarten zoals: cheesecake, een kruimige appeltaart, chocoladetaart, worteltaart en ga zo maar door. Wij hebben verschillende uitvoeringen van de gebaksvitrine. Aan de hand van uw persoonlijke wensen maakt u een keuze en kiest u de gebaksvitrine die het beste bij uw zaak aansluit.

 

De gebaksvitrine is er in diverse soorten en maten. Zo zijn er vierkante of ronde varianten. Ook zijn er draaibare gebaksvitrines. De gebaksvitrine met drie glasplaten ziet eruit als een plaatje en heeft geïsoleerd glas. Daarnaast is er LED verlichting, zodat uw producten goed uit de verf komen. De hele vitrine heeft een inhoud van 100 liter en is draaibaar. Hierdoor kunt u via verschillende kanten terecht bij de producten. Het presenteren van bijvoorbeeld lekkere cupcakes, kleine taartjes en grote taarten is een appeltje eitje met deze gebaksvitrine.

 

Naast de draaibare gebaksvitrine is er ook een groter model. Deze gebaksvitrine heeft een inhoud van 400 liter en is gemaakt van roestvrijstaal. Bovendien zijn alle vier de kanten gemaakt van glas en is er LED verlichting. Er is een digitale display en er zijn vier verchroomde roosters aanwezig. Er is dus genoeg ruimte om uw assortiment cakes en taarten aantrekkelijk tentoon te stellen.

 

Gebaksvitrine - 3 glasplaten  Gebaksvitrine - RVS

 

Welke soorten koelvitrines en koeltoonbanken hebben wij in ons assortiment?

Naast de gebaksvitrines hebben wij ook een ruim aanbod koelvitrines en koeltoonbanken. De koelvitrines zijn vaak gemaakt van glas, omdat de heerlijke producten dan meteen bij uw gasten in het oog springen. Voor zowel een winkel als een horecazaak is een koelvitrine of een koeltoonbank een waardevolle toevoeging. De display vitrines zorgen regelmatig voor een impulsaankoop bij uw gasten. Hierbij kunt u denken aan gasten die een lekker bakje koffie doen en in hun ooghoek een heerlijk stukje gebak zien. Zij gaan dan vaak over tot een aankoop van dit stukje cake of gebak. Een bakje koffie of thee is dan een complete beleving.

 

Zo hebben wij bijvoorbeeld professionele staande koelvitrines. Deze staande koelvitrine van Hendi heeft een mooie witte kleur en maar liefst vijf schappen om uw producten op te etaleren. De koelvitrine heeft dubbelglas en de temperatuur loopt van 0 tot 12 graden. Bovendien zit er een luchtkanaal buiten het glas. Dit voorkomt condens op het glas en dat is een groot pluspunt voor uw zalige cake en taarten. Door de verlichting aan de binnenkant komen de producten goed tot hun recht.

 

Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment koeltoonbanken voor in uw winkel of horecazaak. Het zijn gekoelde vitrines en hier legt u bijvoorbeeld gebak, verse snacks, sappen of broodjes in. De koeltoonbank VV-MR van Docriluc is geschikt voor taart, gebak en zuivel producten. Deze koeltoonbank richt u volledig in aan de hand van uw persoonlijke voorkeur. Zo kunt u de kleur kiezen en kiezen voor wel of geen schuifdeuren.

 

Koeltoonbank - zwart - gebak

 

Bent u nieuwsgierig naar nóg meer horeca inspiratie? Lees dan ook zeker onze blog over een sfeervolle beleving voor uw gasten met onze hotelbenodigdheden!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!