Menu
EUR
Een sfeervolle beleving voor uw gasten met onze hotelbenodigdheden!

Een sfeervolle beleving voor uw gasten met onze hotelbenodigdheden!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Een aantrekkelijke uitstraling in de lobby

Als uw gasten uw hotel binnenwandelen dan komen ze aan in de lobby. Ze krijgen hier meteen een eerste indruk van de inrichting en uitstraling van het hotel. Met diverse hotelbenodigdheden kunt u zorgen voor een verpletterende eerste indruk! Zorg daarbij bijvoorbeeld ook voor een grote doorzichtige vaas gevuld met verse bloemen. Een mix en match aan verschillende kleurrijke bloemen is een echte eyecatcher in een stijlvolle lobby.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een bagage trolley die echt thuis hoort in het rijtje van de hotelbenodigdheden. Hiermee brengt u bagage binnen no time van het ene naar het andere punt. Deze hotel lobby bagage trolley is geschikt voor bagage tot een gewicht van maar liefst 350kg. Bovendien is de trolley uitgevoerd in geborsteld roestvrijstaal en afgewerkt met een grijze bekleding, zodat de bagage een zachte ondergrond heeft. De trolley heeft een échte hoteluitstraling en springt meteen in het oog bij uw hotelgasten. Het is wat ons betreft een plaatje om neer te zetten in de lobby.

Daarnaast hebben wij ook een praktische sleutelkast in onze collectie die niet kan ontbreken bij de hotelbenodigdheden. Deze sleutelkast is gemaakt van stevig staal en u kunt deze aan de muur hangen. Er kan een aantal in van 48 sleutels en door het handige formaat heeft u voor deze sleutelkast vast en zeker een mooi plekje.

Hotel lobby - bagage trolley

Hotelbenodigdheden voor bij de receptie

Voor de hotelbenodigdheden bij de receptie kunt u denken aan een receptiebel. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens efficiënt. Stelt u zich voor dat u net even weg bent van de receptie en er arriveren gasten. Dan is het fijn dat u binnen no time weer op uw plek bent. Met één tikje op de bel hoort u dat er mensen aan de receptie staan. Ook in een professionele horeca keuken kan een receptiebel een ideale uitkomst zijn. Hiermee geeft u aan dat het eten klaar is en geserveerd kan worden aan uw gasten. Deze receptiebel met een houten voet heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling. Een receptiebel die volledig is gemaakt van koper, geeft een chique look. Een waardevolle toevoeging bij uw hotelbenodigdheden.

Op de toonbank van de lobby in uw hotel staat vaak een uitgebreide selectie aan folders of een uitgave van de menukaart. Uw gasten kunnen dan alvast een kijkje nemen tussen de heerlijke gerechten in uw restaurant en in de folders staat vaak informatie over de plaats zelf, lekkere restaurantjes in de omgeving en allerlei activiteiten die uw gasten kunnen ondernemen. Deze kunt u op een aantrekkelijke manier tentoonstellen door middel van een menukaart houder of een folder houder. De menukaart houder is er in een A4 en een A5 formaat, gemaakt van stevig acryl. Via de zijkant kunt u hier op een snelle manier menukaarten in- en uithalen.

 

Stijlvolle hotelbenodigdheden voor in de slaapkamer en badkamer

In een hotelkamer geven de hotelbenodigdheden een extra sfeerimpressie. De hotelbenodigdheden zijn een extraatje voor uw gasten. Hierbij kunt u denken aan heerlijke zachte handdoeken of een chocolaatje neergelegd op de hoofdkussens.

Een kofferstandaard is ook een musthave als we kijken naar het lijstje met hotelbenodigdheden. Na een vaak lange heenreis naar het hotel, is het voor uw gasten fijn als ze hun koffer handig kunnen neerleggen en uitpakken. De kofferstandaard is er in verschillende uitvoeringen: gemaakt van RVS, van hout of bijvoorbeeld gemaakt van een stalen constructie. Het is maar net wat bij de inrichting van uw hotelkamer aansluit.

Ook stellen uw gasten het op prijs als ze waardevolle spullen op een veilige manier kunnen opbergen. Een kluis is daar dé perfecte oplossing voor. Wij hebben een speciale laptopkluis, een kleinere kluis of een groter formaat in ons assortiment. Ook voor een garderoberek en deftige kledinghangers gemaakt van hout, bent u bij ons aan het juiste adres!

Bovendien wilt u ook van de badkamer een feestje maken. Wij hebben verschillende hotelzeepjes zoals, een kleine bad- en douchegel, shampoo, conditioner, hand- en bodylotion en lekker ruikende zeepjes. Met een bijpassend presenteerschaaltje, krijgen deze producten een prachtig plekje. De serie ‘luxe Elsyl’ bevat luxe producten in een glazen flesje en een aluminium dop. Dit geeft nét dat beetje extra waar uw gasten blij van worden.

Laptopkluis - hotel

 

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar nog meer verfrissende horeca inspiratie? Ontdek dan onze blog over de ideale voedsel dispenser voor bij uw ontbijtbuffet!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!