Menu
EUR
Een Vaderdag in het zonnetje met onze stralende barbecues!

Een Vaderdag in het zonnetje met onze stralende barbecues!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Een gasbarbecue of een houtskool BBQ voor al uw heerlijke gerechten

Een gasbarbecue of een houtskool BBQ is ideaal om toe te voegen aan uw barbecue benodigdheden. Als eerste is het gezellig om Vaderdag te beginnen met een lekker en uitgebreid ontbijtje op bed. Voor later in de middag en/of in de avond is een beruchte barbecue een goed idee! Zo kunt u kiezen voor een heerlijke biefstuk, een burger, gamba’s of zalm op de barbecue. Als u liever niet aan de slag gaat met houtskool, maar u wel wilt barbecueën op echt vuur, dan is een gasbarbecue dé perfecte oplossing. Als u juist wel een liefhebber bent van een traditionele houtskool barbecue, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres!

 

Bij HorecaRama hebben wij bijvoorbeeld de Barbecue Roast-Master Heavy Duty van Hendi. Dit is een echte eyecatcher onder de barbecues en is gemaakt van het duurzame roestvrijstaal. Hierdoor is de barbecue binnen de kortste keren schoongemaakt en weer klaar om te gebruiken. Daarnaast beschikt dit product ook over een elektrische ontsteking, een drukregelaar, een gasslang en een thermokoppel. De barbecue is geschikt voor propaangas en voor butaangas. Het is een model dat u eenvoudig neerzet door de afmetingen van 84cm hoog, 65cm breed en 54cm diep.

 

Naast de gasbarbecue hebben wij ook nog diverse houtskool barbecues. Deze houtskool barbecue is gemaakt van roestvrijstaal en daardoor eenvoudig te reinigen. Er zijn drie roosters aanwezig en deze hebben per stuk een afmeting van 345x345mm. De poten kunnen eraf en hierdoor brengt u de barbecue eenvoudig van het ene naar het andere punt. Daarnaast is de barbecue ook snel opgeborgen.

 

Barbecue - roast - propaangas    Barbecue - houtskool

 

Kleinere barbecue benodigdheden voor een geslaagde dag

Om de barbecue compleet te maken hebben wij een BBQ grill master set. Deze set bestaat uit verschillende barbecue benodigdheden zoals: een visspatel, twee spatels om mee te grillen en een grillpers. Hiermee maakt u zowel vlees als vis klaar op de barbecue. Dat wordt gegarandeerd genieten!

 

Een BBQ grill master – grillborstel is onmisbaar uw barbecue brandschoon te maken. Het is niet alleen een praktisch product, het ziet er door het hard- en kersenhout ook nog eens aantrekkelijk uit. Aangebrande resten op uw barbecue zijn verleden tijd.

 

Ook voor andere barbecue benodigdheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan een grote zak met houtskool of een barbecuespies om eenvoudig stukjes vlees, vis of groenten aan toe te voegen en vervolgens te bereiden.

 

BBQ - grill master set - spatels   BBQ - grillmaster - grill borstel

 

Tips en tricks voor een onvergetelijke Vaderdag

Hieronder geven wij een aantal tips en tricks die van Vaderdag een dag maken om nooit te vergeten.

 

- Geef als cadeau een barbecue workshop. Dit is een heerlijk dagje uit en jouw vader is na deze dag een echte grill master!

- Zorg voor een gezellige aankleding bij de barbecue in de tuin of op het horeca terras. Geef bijvoorbeeld een zonnig thema aan Vaderdag om de vaders extra in het zonnetje te zetten.

- Geef een mooi leren schort als cadeau. Dit is een goede aanvulling bij de barbecue benodigdheden en staat ook erg professioneel tijdens een gezellige barbecue.

- Een barbecue is een cadeau waar je u tegen zegt. Neem vooral een kijkje tussen onze collectie aan gasbarbecues en houtskool barbecues. Voor vragen en professioneel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig naar meer heerlijke horeca inspiratie? Ontdek dan ook onze blog over het vergroten van de duurzaamheid in uw restaurant!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »