Menu
EUR
Efficiënte inrichting en routing voor uw horeca bar!

Efficiënte inrichting en routing voor uw horeca bar!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Professionele apparatuur die niet kan ontbreken bij uw horeca bar

Er zijn een aantal producten die onmisbaar zijn bij een horeca bar. Deze benoemen wij hieronder voor een goed en duidelijk overzicht.

 

Flessenkoeling

Een flessenkoeling van Gamko is er eentje waar je u tegen zegt. Een barkoeling van Gamko is duurzaam en ziet er aantrekkelijk uit om uw gekoelde dranken in te presenteren. Ze zijn er in diverse modellen, zowel met 1, 2, 3 of 4 deuren. Zo is er bijvoorbeeld een flessenkoeling extra laag van Gamko. Deze koeling heeft 2 glasdeuren en een ideale opslagcapaciteit van 225 x 30cl of 246 x 25cl.

 

Fustenkoeling

Ook voor een fustenkoeling van Gamko bent u bij ons aan het juiste adres. Deze fustenkoelingen hebben wij bijvoorbeeld met 2 deuren in het antraciet en een koelmachine aan de linkerkant. Met deze fustenkoeling heeft u een opslagcapaciteit van maar liefst 2 x 50 liter met een diameter van 423mm of 8 x 20 liter met een diamter van 240mm. Het is een ideale koeling om te gebruiken bij diverse bieren op de tap.

 

Horeca koffiemachine

Daarnaast is een horeca koffiemachine ook perfect voor op uw horeca bar. Kies bijvoorbeeld voor een espresso machine met 2 groepen in een stijlvolle, zwarte kleur. Het is een koffiemachine die meteen in het oog springt bij uw gasten en binnen no time zet u een heerlijk bakje koffie. De espressomachines zijn er in verschillende modellen.

 

Glazenspoelmachine

Een glazenspoelmachine is ook essentieel bij uw horeca bar. Voor een snelle doorloop wilt u uw glazen op een snelle en eenvoudige manier reinigen. Met een glazenspoelmachine is dit een piece of cake en heeft u binnen de kortste keren weer schone glazen. Wij hebben een ruim assortiment aan professionele glazenspoelmachines.

 

Ijsblokjesmachine

Een goede ijsblokjesmachine of een ice chest die is gevuld met ijs kan wat ons betreft ook zeker niet ontbreken bij uw horeca bar. U wilt uw gasten voorzien van een ijskoud drankje en met onze professionele ijsblokjesmachine heeft u meer dan genoeg keus. Wij hebben tafelmodellen, standaard modellen, groot verbruikers en crushed ijsmachines. Bekijk de ijsblokjesmachines hier!

 

Cocktail work station

Een cocktail work station is dé ideale toevoeging voor een aantrekkelijke horeca bar. Zo hebben wij onder andere een cocktail station van Kobayashi in een staand model. Met dit model is er ruimte voor twee bartenders achter één cocktail station. De cocktail station is gemaakt van hoogwaardig AISI 304 en heeft daardoor een lange levensduur. Er is onder andere een spoelkraan aanwezig, een ice chest voor ijsblokjes, een bartoolunit divider en een garnish rail voor GN bakken om ingrediënten in te plaatsen.

 

Flessenkoeling - extra laag   Fustenkoeling - Gamko IJsblokjesmachine - Aristarco

 

Belangrijke aandachtspunten bij de inrichting van uw horeca bar

Bij de inrichting van uw horeca bar zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten waar u rekening mee dient te houden. Hierdoor heeft u een horeca bar met een efficiënte inrichting en routing. Hieronder lichten wij een aantal handige punten toe voor een betoverende bar!

 

- Als eerste is de ergonomie een essentieel punt. Denk hierbij aan een ideale werkhoogte van 95-100cm.

- Daarnaast is het ook aan te raden om te werken met een (bier)lekblad. Het overtollige bier en ijs dat gesmolten is, loopt hierdoor weg op een handige manier. Dit werkt hygiënisch en overzichtelijk.

- Ook adviseren wij om met uw gezicht toe naar de klant te werken. Hierdoor heeft u een goede interactie met uw gasten en het laat een open houding zien. Aan de voorkant plaatst u een cocktail workstation, een biertap en een horeca koffiemachine. Zo heeft u allerlei soorten drankjes binnen handbereik!

- Aan de achterkant van de horeca bar is het ideaal om de flessenkoelingen een mooie plek te geven. Net als de opslag van uw glazencollectie en de prullenbak. Op deze manier bent u er snel bij, maar staat dit niet vol in het zicht van uw gasten.

- Dan zijn we beland bij de zijkant van uw horeca bar. Hier plaatst u het beste een glazenspoelmachine en het debrasseer gedeelte. Dit is de plek waar de vuile afwas een plekje krijgt. Houd er rekening mee dat u schone en vuile vaat goed gescheiden houdt. Zorg dat uw horecapersoneel elkaar niet hoeft te kruisen tijdens het lopen.

- Het volgende aandachtspunt is dat u rekening dient te houden met voldoende opslagruimte in uw flessenkoeling. Als dit niet het geval is, dan moet uw horecapersoneel vaker naar achter lopen om een nieuwe lading flessen uit de koelcel te halen. Dit kost veel tijd en u wilt uw gasten snel voorzien van een verfrissend drankje.

- Voor de lege flessenkratten is het ook handig om te zorgen voor genoeg opslagruimte. Denk hierbij aan de Coca cola kratjes in de bekende rode kleur. Deze kratjes geeft u een praktische plek achter de horeca bar, zodat uw personeel er eenvoudig bij kan.

- Bij een prachtige koffiemachine op uw horeca bar, hoort een handige kast of werkruimte. Hier plaatst u bijvoorbeeld suiker, melk, roerstaafjes, lepeltjes en schoteltjes.

- Als laatste stap komen we aan bij de Een spoelbak moet u zeker meenemen bij de inrichting van uw horeca bar. Uw personeel dient snel te spoelen en handen te wassen vanuit hygiënisch oogpunt. Bij een cocktail station is een spoelbak en een prullenbak er al in verwerkt en dat is een groot pluspunt!

 

Bent u nieuwsgierig naar andere benodigdheden voor in uw mooie horecagelegenheid? Ontdek dan onze blog over dé perfecte horeca benodigdheden voor in uw prachtige restaurant!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!