Menu
EUR
Geweldige geraspte kaas met onze kaassnijmachines

Geweldige geraspte kaas met onze kaassnijmachines

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Hoe zet u heerlijke geraspte kaas op tafel?

Met een professionele kaassnijmachine heeft u binnen een korte tijd een goede portie geraspte kaas. Dit is een pluspunt in veel horecazaken. Het bespaart tijd en het zorgt voor de puntjes op de i bij een zalig gerecht. Het volgende voordeel is de creativiteit aan soorten geraspte kaas. Of het nou gaat om fijne geraspte kaas, middel geraspt of om een grove variant, met onze kaassnijmachine is dit allemaal binnen handbereik.

Een kaassnijmachine werkt eenvoudig en snel. Bij deze elektrische Parmezaanse kaas rasp hoeft u alleen de gewenst kaas in de machine te plaatsen. Vervolgens duwt u de hendel naar beneden en voor u het weet komt de perfecte geraspte kaas eruit. Verschillende vleessnijmachines zijn ook een uitstekende oplossing om te gebruiken als een kaassnijmachine. Met een goede en snelle snelheid snijdt u meerdere plakjes kaas. Zowel geraspte kaas als plakjes kaas zijn een favoriet bij veel gerechten.

Mooie modellen van de kaassnijmachine

Wij hebben verschillende mooie uitvoeringen van de kaassnijmachine in onze collectie. Deze kaasraspmolen van Santos is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal. Daarnaast heeft de machine een opvangbak die is uitgevoerd in kunststof. Dit materiaal is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, dus hier bent u niet ontzettend veel tijd aan kwijt. Bij deze kaassnijmachine wordt er één schijf meegeleverd en deze schijf heeft gaten met een diameter van 3mm. Daarnaast heeft u de keuze uit tal van extra schijven in allerlei maten. Deze schijven zijn los verkrijgbaar en beschrijven wij later in deze blog.

Kaasraspmolen - Santos - roestvrijstaal - kunststof

 

Een ander mooi model is het raclette apparaat Breziere. Ook deze kaassnijmachine is gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor heeft u een lange tijd plezier van de machine. Dit model is geschikt voor het raspen van kaas voor één tot vier personen. Daarnaast is er een verwarmingselement dat gemakkelijk is in te stellen op basis van hoe groot de kaas is.

Raclette apparaat - Breziere

 

Naast de bovenstaande varianten zijn er nog meer verkrijgbaar in ons assortiment. Neem vooral een kijkje tussen onze professionele kaassnijmachines en voor vragen staan wij graag voor u klaar!
 

Veelzijdige raspschijven en gerechten met geraspte kaas

Als laatste komen we aan bij de accessoires van de kaassnijmachines. Handige schijven zoals de raspschijf en parmezaanschijf zijn zeker modellen om te onthouden. Hieronder geven wij een handig rijtje met aan aantal raspschijven van Robot Coupe:

- De Robot Coupe schijf voor het raspen van 1,5mm.

- De schijf voor het raspen van 2mm.

- Een schijf voor het raspen van 4mm.

- De schijf voor het raspen van 9mm.

- Een schijf voor het raspen van aardappel. Naast de geraspte kaas zijn er ook veel andere producten om te raspen. Denk daarbij aan groenten en fruit in plakjes, blokjes of welke vorm dan ook.

Met de Robot Coupe CL50 Ultra snijdt u prachtige plakjes, blokjes, staafjes en raspt u de lekkerste kaas om uw gerechten optimaal in het zonnetje te zetten. Het apparaat is duurzaam, efficiënt en gemakkelijk om te gebruiken. Begin uw zoektocht vandaag nog en bekijk ons assortiment aan schijven en accessoires.

Ook hebben wij een ruime keus aan kaasmessen. Zo zijn er uitvoeringen voor zachte kaas en voor harde kaas. Er zijn kaasschaven voor het snijden van dunne plakjes, kaasraspen in een klein model en ook voor kaasstrooiers bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij geraspte kaas denken wij meteen aan heerlijke gerechten zoals: pasta bolognese, pasta pesto, risotto met champignons, burrito’s met gesmolten en geraspte kaas, ontbijt quiches met ham en gesmolten geraspte kaas en zo kunnen wij nog wel oneindig lang door gaan. Bij veel gerechten is het een smakelijke toevoeging, dus kom maar op met dé ideale geraspte kaas!



Bent u nieuwsgierig naar nóg meer verfrissende horeca inspiratie en bent u ook fan van een goed bakkie koffie? Lees dan onze blog over: voor iedere situatie een goede horeca koffiemachine.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »