Menu
EUR
Het kiezen van een professionele staafmixer

Het kiezen van een professionele staafmixer

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Handige aandachtspunten bij het kiezen van een professionele staafmixer

Bij het kiezen van een professionele staafmixer zijn er een aantal handige aandachtspunten die u mee kunt nemen in uw zoektocht. Deze zullen wij hieronder op een rijtje zetten:

- Als eerste is het goed om na te gaan wat u met de professionele staafmixer gaat mixen. Bij het bereiden van bijvoorbeeld dikkere sauzen heeft u een mixer met meer kracht nodig dan wanneer u glazuur gaat mengen. Een staafmixer kan voor veel doeleinden gebruikt worden, zoals: pureren, blenden of het maken van heerlijke sauzen.

- Daarnaast is een professionele staafmixer met een afneembare voet het meest praktisch. Op deze manier kunt u de mixer eenvoudig en snel schoonmaken. Dit bespaart tijd die u kunt besteden aan andere taken.

- Let ook goed op de hoeveelheden die u gaat mengen. Hierdoor kunt u een betere keuze maken tussen de diverse professionele staafmixers. Ze zijn er in diverse soorten maten: voor een kleine, middelgrote of grote horeca keuken.

Welke modellen van de professionele staafmixer zijn er allemaal in ons assortiment?

Er zijn verschillende modellen van de professionele staafmixer verkrijgbaar. Wij hebben een uitgebreide collectie zodat u kunt kiezen welk product het beste bij uw keuken aansluit. Hieronder brengen wij drie modellen naar voren die wat ons betreft een echte toevoeging zijn in uw horeca keuken.

Zo hebben wij onder andere een staafmixer basic van het merk Hendi. Deze staafmixer is gemaakt van ABS plastic behuizing en een schacht van RVS. Het mes is ook gemaakt van RVS met een stevige titanium coating. Het apparaat heeft een krachtige motor waarmee u hoeveelheden kunt verwerken van 1 tot 4 liter. Een perfecte staafmixer voor diverse keukens!

Dan gaan we verder met een draadloze staafmixer van het merk Waring. Deze mixer is gemaakt van RVS en kunststof, zodat de staafmixer goed tegen een stootje kan. Het is een praktische en handige staafmixer die geschikt is voor licht tot gemiddeld gebruik. Met deze professionele staafmixer kunt u mixen en pureren met een hoeveelheid van 15 liter aan ingrediënten. De staaf heeft een lengte van 17,8cm lang en is eenvoudig afneembaar. De snelheden variëren tussen de 5.000 en 13.000 toeren per minuut.

Daarnaast hebben wij ook diverse professionele staafmixers van Robot Coupe die ideaal zijn om te gebruiken in de professionele keuken. De Robot Coupe MP 600 Ultra is speciaal voor het bereiden van grotere hoeveelheden. Deze staafmixer komt u vaak tegen in een grote horeca keuken waarbij een mixer intensief gebruikt wordt. Het apparaat heeft een vermogen van maar liefst 850 watt, een snelheid van 9500 toeren per minuut en een staaflengte van 600mm. Wat ook erg handig is, is dat het product geleverd wordt met een RVS wandsteun. Hierdoor kunt u de staafmixer eenvoudig opbergen en snel pakken wanneer u deze nodig heeft. Het gewicht van de professionele staafmixer is 7,4kg.

Staafmixer - basic - Hendi    Draadloze staafmixer - Waring Staafmixer - Robot Coupe

Een romige tomatensoep om van te smullen!

Met een professionele staafmixer kunt u veel verschillende gerechten bereiden waaronder ook heerlijke soepen. Hieronder beschrijven wij hoe u een romige tomatensoep maakt om van te smullen.

- Snijd een uitje en een verse knoflook in fijne stukjes. Vervolgens pakt u de tomaten erbij en hier maakt u ook kleine delen van.

- Dan is de volgende stap om de olie te verhitten in een pan en de knoflook en de uitjes te fruiten. Hierdoor komt de smaak goed tot zijn recht!

- Vervolgens voegt u de tomaatjes toe aan de uitjes en de knoflook. Bak dit dan 10 minuutjes, voeg water toe, rundvleesbouillontabletten en breng dit samen aan de kook.

- Voeg daarna de kookroom erbij. Dan komt de professionele staafmixer om de hoek kijken voor het pureren van de tomatensoep. Met de staafmixer pureert u de soep tot een glad geheel.

- Als laatste stap kunt u een snufje zout en peper aan de soep toevoegen. Vers gebakken brood met kruidenboter erbij en smullen maar!

 

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar meer informatie over ons assortiment met professionele horeca apparatuur en benodigdheden? Lees dan ook zeker onze blog over de beste sushi benodigdheden voor in uw horecagelegenheid!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!