Menu
EUR
Het winterproof maken van uw horeca buitenterras

Het winterproof maken van uw horeca buitenterras

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Heerlijke terrasverwarmers en regenbestendige parasols

Met heerlijke terrasverwarmers en parasols die regenbestendig zijn, bent u al goed op weg naar het winterproof maken van uw prachtige horeca buitenterras. Als de temperatuur daalt, wilt u uw gasten een sprankelende winter wonderland ervaring geven en zorgen dat uw horeca buitenterras uitnodigt om meteen aan te schuiven!


Een terrasverwarmer gaat daar zeker een handje bij helpen en zorgt voor een aangename en warme omgeving voor uw gasten. Bij HorecaRama hebben wij diverse modellen die ideaal zijn voor een winterse setting. Zo hebben wij bijvoorbeeld terrasverwarmers die u eenvoudig aan de wand kunt monteren, zoals deze infrarood straalkachel gemaakt van aluminium. De kachel geeft een aangename warmte af met twee infrarood verwarmingsbuizen van elk 1500W en deze zijn apart schakelbaar. Ook is het erg handig dat de kachel door de praktische wandhouder snel te kantelen is en er een op afstand bestuurbare bediening aanwezig is. Daarnaast zijn er ook staande modellen te vinden zoals de gas terrasverwarmer van Bartscher. Deze professionele verwarmer is binnen no time te verplaatsen door de wielen die eronder zitten en te gebruiken voor propaan gas. Daarnaast is er een ontstekingsbeveiliging en een piëzo-ontsteking aanwezig. Ook is er een aluminium reflector waardoor de warmte op de juiste manier wordt verspreid over een groot gebied.


Naast het warm houden van uw horeca buitenterras is ook het droog houden ervan een essentieel onderdeel. Met onze brede collectie aan parasols vindt u ongetwijfeld een mooi exemplaar dat precies past bij de uitstraling van uw restaurant, lunchroom, bar of andere horecagelegenheid. Zo is er bijvoorbeeld deze zwarte parasol met een mooie, ronde vorm. Op een koude, winterse dag kan het ook dat er een heerlijk fel zonnetje schijnt en deze parasol biedt daarvoor dé ideale bescherming. Ook als er een buitje valt, hoeft u zich geen zorgen te maken. De parasol is gemaakt van een zware kwaliteit stof dat bestand is tegen de regen. Met een heerlijke terrasverwarmer en één van onze parasol heeft u binnen een handomdraai een horeca buitenterras die op en top winterproof is. Uw gasten zitten er heerlijk warm en droog bij tijdens de koude dagen!

Terrasverwarmer - propaan gas    Infrarood straalkachel - terrasverwarmer


Zorg voor een gezellige en warme aankleding

Niets is zo fijn als een gezellige en warme aankleding. Stoelen en tafels die weerbestendig zijn, geven uw horeca buitenterras het ideale winterse sfeertje. Wij hebben onder andere ‘stoel Mike’ in ons assortiment, gemaakt van staal en geschikt om te gebruiken op uw horeca buitenterras. De stoel past bij meerdere stijlen en heeft een gepoedercoate, stalen constructie waardoor u er zeker van kunt zijn dat de stoelen stevig zijn. Wat ook erg handig is, is dat de stoelen eenvoudig op elkaar gestapeld kunnen worden tot maar liefst 8 stuks hoog. Op deze manier kunt u aan het einde van de dag het horeca buitenterras gemakkelijk schoonmaken en opruimen. Naast deze stoelen hebben wij ook stoelen van polypropeen in een coffee kleur, rotan stoelen en nog veel meer! Ook voor professionele tafelbladen voor buitengebruik, bent u bij ons aan het juiste adres. Een tafelblad van zwart graniet in een ronde of vierkante vorm of een rechthoekige kersenhouten tafelblad, de keuze is aan u! Durf te mixen met verschillende stijlen en creëer zo de sfeer die bij uw zaak past!

Een wollig plaid over de rugleuning van de stoelen of een mooi buitenkleed geven een extra knus gevoel aan uw horeca buitenterras. Het nodigt uit om weg te kruipen in de stoelen met een lekker hapje en een drankje. Sfeervolle kaarsen op tafel in allerlei vormen en maten geven ook een warme en romantische sfeer. Een mooi lichtsnoer met een aantal kleine lichtbolletjes kunt u bijvoorbeeld aan de zijkanten van uw horeca buitenterras ophangen of in de bomen voor een gezellig effect.

Winterse dranken en een outdoor barkoeling

Winterse dranken en een outdoor barkoeling zijn dé ideale toevoeging! Zo kunt u een smaakvolle kop met glühwein aan uw dranken assortiment toevoegen voor dat echte winterwonderland gevoel. Daarnaast kan een warme chocomel met een flinke toef slagroom natuurlijk niet ontbreken op een winterproof menukaart. Ook een Irish coffee om op te warmen of als een smakelijk toetje na een heerlijk diner is perfect. Het is een warm koffiedrankje met daarin whisky, bruine basterdsuiker, slagroom en wat kaneel om eroverheen te strooien. Ook een warme kop thee met daarin verse stukjes, gember, peer en karamel is een aantrekkelijke toevoeging voor de theeleuten onder ons. Tel daar nog een haardvuur bij op in het midden van uw terras en de winterse beleving is compleet!

De barkoeler outdoor gemaakt van RVS is een echte eyecatcher op uw horeca buitenterras. Het is een professionele barkoeling met twee glazen deuren en doordat het volledig is vervaardigd uit RVS, is het perfect om buiten te gebruiken. Er zijn vier verstelbare legplanken aanwezig, een prachtige LED verlichting en de deuren zijn zelfsluitend. Het is een geforceerde koeling met een ventilator waardoor de temperatuur op een juiste manier verdeeld wordt. Als u deze koeling buiten een handig en mooi plekje geeft, dan heeft u binnen een mum van tijd een drankje gepakt voor uw gasten. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte bediening waar u en uw gasten heel blij van worden. Laat de winter maar komen!

 

Wilt u nog meer inspiratie opdoen voor in uw horecagelegenheid? Lees dan bijvoorbeeld onze blog over de lekkerste koffies voor op uw menukaart!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »