Hoe werkt een doorschuifvaatwasser?

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Hoe werkt een doorschuifvaatwasser?

Een doorschuifvaatwasser is een ideaal model voor in grotere horecazaken. Wij begrijpen dat u hier aan aantal vragen over heeft. In onze nieuwste blog nemen wij deze vaatwasser onder de loep in combinatie met de aan- en afvoertafels. Vervolgens gaan we door met de uitvoeringen en accessoires van deze machine. Als laatste komt de waterontharder en de osmose behandeling aan bod. Leest u ook met ons mee?

Doorschuifvaatwassers en aan- en afvoertafels

 De doorschuifvaatwasser is uitstekend om te gebruiken in drukke restaurants, hotels of andere bedrijven waar afwassen een veelvoorkomende taak is. Deze machines hebben een grote klep die gemakkelijk te openen en sluiten is, zodat u de vuile vaat er snel in plaatst. Ze werken op hoge temperaturen en hebben veel kracht.

 

Het proces van deze machine beschrijven wij hieronder:

 

- De vieze vaat komt binnen op de aanvoertafels en daarna begint het sorteren van de vaat.

- Vergeet daarbij ook niet het voorwassen met behulp van een voorspoeldouche.

- De korf plaatst u eenvoudig en snel in de doorschuifvaatwasser.

- Als het gehele proces van wassen gedaan is, schuift u de korf verder door middel van de afvoertafel.

- Hierdoor heeft u de afwas binnen een mum van tijd gedaan en gaat er geen kostbare tijd verloren. Het is fijn dat uw personeel in mindere mate met de vaatwaskorven hoeft te lopen en ze ook veel minder op hoeven te tillen. Ook het beschadigen van uw horeca servies is aanzienlijk kleiner en dat is altijd mooi meegenomen!

 

De doorschuifvaatwasser is een gouden combinatie met onze RVS aan- en afvoertafels. Deze tafels hebben speciale bevestigingsraden om in de vaatwasser te hangen. Hierdoor zijn de vaatwaskorven gemakkelijk in de vaatwasser te schuiven en hoeven ze niet opgetild te worden. De aanvoertafel heeft vaak een spoelbak en een voorspoeldouche. Bij de voorspoeldouche gaat het om een soort douchekop om de vieze vaat eerst voor te spoelen. Hierdoor heeft u een op en top was resultaat. Na een paar minuten is de machine alweer klaar en opent u de klep. Niet alle doorschuifvaatwassers hebben een afvoerpomp. U heeft deze pomp nodig als de afvoerleiding hoger zit dan de afvoer van de machine. De pomp voert het afvalwater af. Ook zijn er uitvoeringen met een zeepdoseersysteem. Dit werkt prettig, want hierdoor hoeft u niet bij iedere wasbeurt handmatig zeep te gebruiken en toe te voegen.

 

Welke modellen en accessoires zijn er van de doorschuifvaatwasser?

 

De krachtige doorschuifvaatwasser is er in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de doorschuifvaatwasser AH800 van Aristarco in ons assortiment. Dit model heeft een zeepdoseerpomp en een afvoerpomp. Bovendien is deze machine volledig uitgevoerd in roestvrijstaal en er is een watertank met afgeronde hoeken aanwezig. Hierdoor heeft de doorschuifvaatwasser een zelfreinigende functie.

 

Doorschuifvaatwasser - AH800 - Aristarco

 

Daarnaast hebben wij deze doorschuifvaatwasser ECO+H615C van Hobart. Deze uitvoering is ook volledig gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor heeft de vaatwasser een lange levensduur en is de machine eenvoudig schoon te maken. Er is een afvoerpomp, een zeep doseerpomp en een naglans doseerpomp. Naast deze varianten zijn er nog veel modellen om uit te kiezen. Neem vooral een uitgebreid kijkje bij onze collectie van de doorschuifvaatwasser.

 

Doorschuifvaatwasser - ECO+H615C

 

Om optimaal te werken met de vaatwasser zijn de juiste vaatwaskorven nodig. Deze hebben wij in allerlei uitvoeringen, zoals de bordenkorven, de bestekkorven en glazenkorven. Iedere korf is zo gemaakt dat er zoveel mogelijk producten in gaan zonder deze te beschadigen. Bovendien zijn er ook korventransportwagens verkrijgbaar zodat u de korven eenvoudig van het ene naar het andere punt brengt.

 

Krachtige waterontharder en een efficiënte osmose behandeling

 

Een waterontharder is perfect om te gebruiken als er veel kalk in het water aanwezig is. De waterontharder haalt de kalk uit het water. Hierdoor gaat uw machine een langere tijd mee en er is ook een kleinere hoeveelheid wasmiddel nodig om hetzelfde resultaat te krijgen. De uitvoeringen van de ontharder zijn er met een inhoud van: 8 liter, 12 liter, 16 liter of maar liefst 20 liter. Begin uw zoektocht vandaag nog en ontdek ons volledige assortiment van de waterontharder. Daarnaast hebben wij ook een omgekeerde osmose unit. Met een osmose behandeling haalt u alle materialen zoals zout, kalk en mineralen uit het water. Vervolgens krijgt u een gepoleerd resultaat en dat is ideaal als u veel horeca bestek of glaswerk in huis hebt.

 

 

Wilt u na het lezen van deze blog meer weten over horeca vaatwassers? Dan is de blog: tips voor het aanschaffen van de juiste horeca vaatwasser, een aanrader om te lezen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.