Menu
EUR
Hoe werkt een milkshake machine?

Hoe werkt een milkshake machine?

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Uit welke ingrediënten bestaat een milkshake?

Een milkshake is een zoete drank dat al een tijdje erg geliefd is onder veel mensen. We gaan dan terug naar ongeveer 1900 in Chicago. Het begon allemaal met melk en twee bolletjes roomijs en dit bleek goed aan te slaan. Op dit moment is de milkshake ook echt niet meer weg te denken komen er steeds meer smaken bij.

 

Met een milkshake op uw menukaart zijn er ontzettend veel mogelijkheden. De zoete drank bestaat uit melk, room- of softijs, smaak en/of- zoetstoffen zoals siroop en bijvoorbeeld fruit. Al deze ingrediënten mixt u tot een dik en koud mengsel. Naast gewone melk kunt u een milkshake ook maken met sojamelk, amandelmelk of havermelk.

 

De werking van een milkshake machine

Met een milkshake machine in uw restaurant, hotel of andere horecazaak, heeft u binnen de kortste keren een smeuïge milkshake op tafel! Ook voor de keuken fanaten onder ons, is een milkshake machine voor thuis een aanrader. Ze zijn er in heel veel maten en uitvoeringen en daar vertellen we in het volgende stukje graag meer over. Eerst gaan wij het hebben over een ander belangrijk punt en dat is de werking van zo’n machine.

 

Het bedienen van een milkshake machine heeft u zo onder de knie. Het zijn eenvoudige handelingen en de machines zijn vaak geleverd met een shakebeker. De shakebeker is meestal gemaakt van roestvrijstaal, kunstof of van glas. Als eerste vult u de shakebaker met de producten die het meest vloeibaar zijn. Daarna komen de harde en vaste producten. Hierdoor kan de milkshake machine op en top zijn werk doen door vanaf de bodem alle ingrediënten met elkaar te mixen. Daarna hangt u de gevulde milkshake beker aan de rand van de milkshake machine. De rand hiervan heet de bekergeleider. Bij de meeste uitvoeringen kan de spil, dit is het draaiende element dat zorgt voor het mixen, pas aan als de beker op de goede manier is bevestigd aan de bekergeleider. Als u de beker uit de geleider haalt, dan stopt ook de spil meteen met draaien. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte werking van de milkshake machine. De dikte van de milkshake bepaalt u zelf door te kiezen voor een lange of korte mix tijd.

 

Magnifieke milkshake machines

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan milkshake machines. Het is handig om na te gaan hoe intensief u gebruik maakt van de milkshake machine. Aan de hand daarvan kiest u een model en voor vragen staan wij graag voor u klaar met professioneel advies.

 

Zo hebben wij deze milkshaker RVS van 1 liter. Bij deze machine maakt u heerlijk verse en ijskoude milkshakes. Er is één beker aanwezig gemaakt van polycarbonaat en de krachtige motor draait de mixer tot wel 15000 toeren. Als u liever gaat voor twee shakebekers dan is de barmixer dual turbo – 2x 700ml van het merk Bartscher perfect voor u! Deze machine is uitgevoerd in roestvrijstaal en voor u het weet heeft u twee zalige milkshakes gemaakt. Er is een handige schaalindeling en de bekers hebben een inhoud van maar liefst 700ml. De shakebekers zijn vaatwasserbestendig en dat is altijd mooi meegenomen.

 

Ook voor een milkshake machine in een opvallende en aantrekkelijke kleur bent u bij ons aan het juiste adres. Een rode of een blauwe kleur van het merk Roband zijn echte blikvangers. De milkshake mixer – incl 3 opzetstukken (voor extra dik of extra luchtig) – blauw heeft een motor vol met power met twee snelheden. Er is een ‘saturn klopper’ voor meer volume en luchtigheid. Daarnaast is er een ‘wave klopper’ voor het standaard mixen en als derde de ‘conical klopper’ voor hele dikke shakes. Dit zijn extra dikke milkshakes met veel ijs en bijvoorbeeld weinig melk. Ingrediënten erin en mixen maar! Bekijk onze collectie van de milkshake machine voor een uitgebreid overzicht.

 

Milkshake machine - RVS - 1 beker    Milkshake machine - 2 bekers

 

Wilt u nóg meer lezen over onze professionele horeca apparatuur en producten? Ontdek dan ook zeker onze blog over: het kiezen van een professionele staafmixer!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!