Menu
EUR
Horeca bestek: welke soorten zijn er allemaal en welke past bij u?

Horeca bestek: welke soorten zijn er allemaal en welke past bij u?

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Welke horeca bestek series hebben wij in ons assortiment?

Wij hebben diverse merken en uitvoeringen van de horeca bestek series in ons assortiment. Deze zijn allemaal verschillend en daarom is het belangrijk om te kijken welke soort het beste uw horecagelegenheid weerspiegelt. We hebben verschillende series die allemaal hetzelfde heft hebben. In een serie kunt u hierbij bijvoorbeeld denken aan: een theelepel, een koffielepel, tafellepel, tafelmes, dessertlepel en ga zo maar door!

Bij de merken kunt u denken aan:

- Amefa horeca bestek: Dit is een merk van Nederlandse bodem. Bovendien is het internationaal bekend vanwege de hoge kwaliteit en de stijlvolle uitstraling. Een groot voordeel is dat de series voor een langere tijd blijven bestaan en in de omloop blijven. Hierdoor kunt u dit horeca bestek eenvoudig bijbestellen, omdat het beschikbaar blijft. Zowel voor professioneel gebruik als voor huishoudelijk gebruik is dit een geliefd merk. Wij hebben bijvoorbeeld de Amefa Amsterdam 18/0 serie. Deze serie is herkenbaar aan het smalle heft design. Daarnaast is er de Amefa Punt Filet, dit is een wat rondere en elegantere afgewerkte serie gemaakt van 18/0 roestvrijstaal. Ze zijn ideaal om te gebruiken in een hotel, bistro of andere horecagelegenheid. Ook voor andere series van Amefa bent u bij ons aan het juiste adres: de Amefa Elegance, Florence en Amefa Moderna. De heften van het bestek kunt u eenvoudig met elkaar vergelijken om zo een doordachte keuze te maken.

- Olympia horeca bestek: Dit bestek bestaat uit uiteenlopende stijlen die afhankelijk zijn van de tafelsetting die bij uw zaak past. Een echt kenmerk van het Olympia bestek is vaak de vorm en de afwerking van het heft dat het verschil maakt. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld de budget serie Olympia Kelso. Daarnaast is er de Olympia Harley en de Olympia Henley. Deze series hebben een moderne uitstraling en als u gaat voor een luxere versie, dan is de Olympia Kings of Olympia Mayfair dé ideale keuze voor u! In de verschillende series wordt er een onderscheid gemaakt tussen de roestvrijstaal 18/0 en de 18/10 series. Dit geeft de verhouding aan tussen 18% chroom en 10% nikkel of 0% nikkel. De toevoeging van het extra nikkel zorgt voor een hogere mate van corrosiebestendigheid. Alle series zijn bovendien geschikt voor duurzaam, professioneel en intensief gebruik in de horeca. Als u het bestek goed poleert nadat ze uit de vaatwasser komen, krijgen ze een extra shine waar je u tegen zegt.

- Pro sup horeca bestek: Pro sup heeft strak en sierlijk bestek. De verschillende bestek series zien er allemaal verschillend uit. Bij de Hotel serie zijn de modellen plat van aard en gemaakt van roestvrijstaal. Als uw voorkeur uitgaat naar meer glans en een rondere vorm, dan is de serie Parijs ideaal voor u. Al het horeca bestek van Pro sup is gemaakt van duurzaam RVS zodat u er een lange tijd van kunt genieten!

- Comas horeca bestek: Dit horeca bestek wordt al voor meer dan 25 jaar geproduceerd in Barcelona. Het straalt een unieke Catalaanse elegantie uit en is perfect om intensief te gebruiken. De designs zijn eigentijds, uniek en bieden een ergonomisch comfort. Als u bijvoorbeeld zoekt naar een strak en modern bestek, moet u vooral een kijkje nemen bij de Comas Cuba en de Comas Satin. De Comas Granada daarentegen past uitstekend bij een klassieke look.

 

Wat zijn dé ideale steakmessen voor in uw restaurant?

Naast de vele varianten van de horeca bestek series, hebben wij ook dé ideale steakmessen voor in uw restaurant. Deze speciale steak messen zijn extra scherp of getand. Ze hebben een stoere en robuuste uitstraling die goed passen bij verschillende vleesgerechten.

De horeca steakmessen die wij hebben in onze collectie, zijn voorzien van een houten of kunststof heft. Deze uitvoeringen zijn er bijvoorbeeld met een bruin houten heft of een zwart heft van kunststof. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een steakmes dat helemaal is gemaakt van roestvrijstaal of speciaal is voor het snijden van pizza’s. Deze steakmessen hebben een licht gebogen heft zodat uw gasten de pizza eenvoudig kunnen snijden.

Wij hebben dit prachtige steakmes Churrasco van het merk Comas. Dit mes heeft een comfortabel houten heft een extra breed lemmet gemaakt van RVS. Daarnaast heeft het mes een fijne kartelrand waardoor het een ideaal mes is voor het snijden van vleesgerechten. Het houten geklonken heft ligt prettig in de hand en het ziet er ook nog eens stijlvol uit! Een steakmes gemaakt van roestvrijstaal en een heft van zwart kunststof, is ook een echte eyecatcher. Steakmes Jumbo ligt comfortabel in de hand en is geschikt voor het snijden van diverse vleesgerechten. Naast deze steakmessen zijn er nog veel meer keuzes waaruit u kunt kiezen. Van het merk Amefa kunt u ook steakbestek kopen, zoals een steakmes met een bijpassende vork en lepel.

Steakmes - houten heft   Steakmes - kartelrand

Aan welke kleuren en aan welk materiaal horeca bestek kunt u denken?

Diverse kleuren en verschillende soorten materiaal horeca bestek, hiervan hebben wij er al een aantal benoemd. Tegenwoordig worden de kleuren steeds meer uitgebreid en zijn ze ook steeds populairder om toe te voegen aan het bestaande horeca bestek. Kleuren zoals koper, zwart en messing zien wij steeds vaker terugkomen. Deze kleuren geven een luxe, stoere en aantrekkelijke uitstraling die meteen in het oog springt bij een prachtig gedekte tafel.

Naast het horeca bestek dat gemaakt is van roestvrijstaal kunt u ook denken aan melamine bestek. Het grote pluspunt hiervan is dat het onbreekbaar is en dit komt u vaak tegen in de zorg. Bij HorecaRama hebben wij diverse soorten bestek gemaakt van melamine, zoals: vorken, messen, lepels, soeplepels en ga zo maar door! Melamine is ideaal om te gebruiken voor grote groepen gasten of bijvoorbeeld bij een barbecue. Melamine is een soort kunsthars dat wordt verwerkt tot kunstof. Het heeft een lange levensduur, is glad van aard en slijtvast. Daarnaast is het kras- en breukbestendig en het is beschikbaar in diverse kleuren.

 

Bent u benieuwd naar nog meer horeca inspiratie? Ontdek dan ook onze blog over het vergroten van de duurzaamheid in uw restaurant!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!