Met welke producten kan ik mijn voedsel veilig opslaan en transporteren?

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Met welke producten kan ik mijn voedsel veilig opslaan en transporteren?

In uw restaurant, hotel, bar of andere horecazaak bent u iedere dag in de weer met verschillende soorten voedsel. Het veilig bewaren en vervoeren hiervan speelt een belangrijke rol. Het blijft niet altijd op één plaats staan en tijdens het verplaatsen wilt u er wel zeker van zijn dat dit op de juiste manier plaatsvindt. In de onderstaande blog bekijken wij het vervoeren van vaste stoffen en vloeistoffen. Vervolgens hoppen we door naar de producten om uw warme en koude gerechten op de perfecte temperatuur te behouden. Leest u met ons mee?

Vaste stoffen en vloeistoffen van het ene naar het andere punt

Voor het opslaan van een voedsel voorraad en het transport van voedsel zijn er allerlei producten die u daar een handje bij helpen. Als eerste willen wij graag de voedsel opslagtonnen van Linum in het zonnetje zetten.

Voedsel opslagtonnen

In een professionele horeca keuken heeft u te maken met een breed assortiment aan voedsel en vloeistoffen. Met een opslagton houdt u deze eenvoudig van elkaar gescheiden. De maten lopen uiteen van kleinere varianten van 3,6 liter tot grotere modellen van maar liefst 110 liter. Deze voedsel opslag ton heeft een luchtdichte deksel en er past een flinke hoeveelheid in van 55 liter. Daarnaast zijn er twee handige handgrepen en een schroefdeksel met een ring van rubber. Hierdoor is de deksel luchtdicht en krijgt ook water geen schijn van kans. Dit is ideaal voor het opslaan van een voedsel voorraad en het transport van voedsel. Wel is het aan te raden om de inhoud af te laten koelen tot een temperatuur van 30 graden. De opslagtonnen zijn uitstekend voor het neutraal opslaan van allerlei soorten voedsel. Bovendien zijn ze ook gemakkelijk te stapelen. Dit kan zowel gaan om vaste stoffen als om vloeistoffen.

Voedsel opslag ton

 

Voedseldozen

Voor het opslaan van een voedsel voorraad en het transport van voedsel zijn ook de voedseldozen een blijvertje. Deze zijn vooral handig voor smeuïge sauzen, olie, rijst en bijvoorbeeld meel. Denk hierbij ook aan vers voedsel, een voorraad voorbewerkt voedsel en ook de overgebleven restjes. De voedseldozen in ons assortiment hebben gastronorm maten en voldoen aan de internationale normering. Er zijn voedseldozen met maten van 1/3 GN, 1/6GN en bijvoorbeeld ook van 1/9GN. Ontdek onze volledige collectie aan voedseldozen en maak van het opslaan van voedsel een fantastisch feestje.  

Warme gerechten op temperatuur houden

Heerlijke warme gerechten wilt u natuurlijk goed op temperatuur houden bij het transport van voedsel en het opslaan van een voedsel voorraad.

Efficiënte bezorgtas

Voor het bezorgen van warme gerechten zijn onze warmhoudtassen dé ideale uitkomst. Er zijn bezorgrugtassen voor het vervoeren van pizza en andere gerechten. Hiermee blijft uw smakelijke pizza goed van kwaliteit en op de juiste temperatuur. Binnen no time genieten uw gasten van een verse pizza waar ze voor terug blijven komen. De bezorgrugtas voor pizza en andere gerechten is er eentje waar je u tegen zegt. Het is een lichte tas waarmee u het transport van voedsel binnen een mum van tijd gedaan heeft. De tas is ook nog eens waterdicht, dus laat die regen maar komen!

Bezorgrugtas - voor pizza

 

Horeca warmhoudkast

Voor het opslaan van een voedsel voorraad komen de warmhoudkasten om de hoek kijken. In een warmhoudkast is het voorverwarmen van een grote hoeveelheid borden binnen de kortste keren gedaan. Hierdoor blijven de gerechten langer warm en genieten uw gasten er nóg meer van. Ze zijn er in kleinere modellen waar plek is voor 30 borden en grotere modellen waar een ruime hoeveelheid in past van 120 borden.

Verwarmde voedseltransportwagen

Ook de verwarmde regaal-/voedseltransportwagen is een fijn product voor het transport van voedsel. Dit model heeft ruimte voor 20 regalen van 1/1GN en is uitgevoerd in een dubbelwandige, hoogwaardige (thermo)kunststof. Binnen een mum van tijd brengt u de gerechten van de professionele horeca keuken naar de klant of een ander punt.

Verwarmde regaal-/ voedseltransportwagen

 

Geweldige gastronorm bakken

In de gastronormbakken, oftewel de GN bakken is het transport van warm en koud voedsel piece of cake. Warme sauzen, verfrissende tomaatjes, komkommers of volledige gerechten. Met een GN bak is dit allemaal mogelijk. Met de deksels sluit u de bakken eenvoudig af en ze zijn beschikbaar in allerlei afmetingen. Neem zeker een kijkje tussen ons assortiment aan gastronormbakken.

Praktische thermobox

Ook een thermobox is een praktisch product voor het transport van voedsel. Het kan gaan om warme producten die bijvoorbeeld net uit de oven komen. Daarnaast kan het gaan om koude producten die uit de vriezer komen en koel moeten blijven. Zo zijn er varianten die perfect zijn voor warme maaltijden of die het voedsel juist koel moeten houden. In deze catering box past een inhoud van 45 liter en er passen GN bakken in met een maat van 1/1GN. Ook voor trolleys om uw thermoboxen te transporteren bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Het opslaan van voedsel en het transport van voedsel is zo gepiept met de bovenstaande producten. Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig naar nóg meer verfrissende horeca tips en tricks? Ontdek dan onze blog over het kiezen van een professionele wijnklimaatkast!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.