Menu
EUR
Nieuwjaarsborrel organiseren: hoe kunt u dit origineel aanpakken?

Nieuwjaarsborrel organiseren: hoe kunt u dit origineel aanpakken?

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Sfeervolle accessoires en aankleding voor uw nieuwjaarsborrel

Een sfeervolle aankleding zorgt voor een nieuwjaarsborrel waar je u tegen zegt. Dit kan onder andere door verschillende theelichthouders op de tafels neer te zetten met waxinelichtjes. Dit geeft extra warmte aan de ruimte waar de borrel plaatsvindt. Bij HorecaRama hebben wij bijvoorbeeld theelichthouders met een diamant design die erg mooi staan op een gedekte tafel! Daarnaast is het ook een mooi gezicht om een gezellig tafelkleed neer te leggen op de lage tafels en de sta tafels. Besprenkel de tafel met gouden glitters en presenteer de hapjes op mooie serveerschalen. Om de hapjes en de drankjes op een feestelijke manier te laten zien, kunt u dit opschrijven op een mooi krijtbord. U kunt een tafel maken met daarop een prachtige selectie aan wijnen en hiervoor hebben wij het perfecte krijtbord beschikbaar: een krijtbord in de vorm van een wijnglas!   

    Theelichthouder - diamant design    Krijtbord - wijnglas

 

De feestelijke nieuwjaarsborrel kan op kantoor plaatsvinden, in een gezellige horecagelegenheid in de buurt of u kunt kiezen voor een digitale nieuwjaarsborrel. Ook met een digitale nieuwjaarsborrel kunnen u en uw collega’s er een feestje van maken. Spreek bijvoorbeeld met elkaar een dresscode af en speel een digitale quiz waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. Om de echte sfeer te proeven, kunt u een borrelplank opsturen zodat iedereen een lekker hapje en drankje heeft voor tijdens de nieuwjaarsborrel.

Mooie uitnodigingen en andere aandachtspunten voor een onvergetelijke nieuwjaarsborrel!

Mooie uitnodigingen zorgen ervoor dat uw collega’s echt uitkijken naar de feestelijke nieuwjaarsborrel. Hieronder zullen wij hier meer over vertellen en andere aandachtspunten naar voren brengen die zorgen voor een onvergetelijke nieuwjaarsborrel!

- Maak uitnodigingen in de vorm van een champagneglas en zorg voor een sierlijk lettertype op de kaart. U kunt er ook voor kiezen om een thema te geven aan de avond zoals: glitter en glamour of chique gala. De uitnodigingen kunt u klaarleggen op de bureaus en om het extra feestelijk te maken, kan hier een kleine versnapering aan worden toegevoegd.

- Zorg voor goede muziek tijdens de nieuwjaarsborrel. Hiermee kunt u uitgebreid uitpakken door live muziek te regelen of u kunt een uitgebreide afspeellijst in Spotify maken. Wat ook erg leuk is, is om aan uw collega’s te vragen of ze een kort lijstje willen maken van ongeveer 5 favoriete nummers. De organisator kan dan een feestelijke lijst samenstellen.

- Leg een gastenboek neer bij de ingang zodat iedereen hier tijdens de avond zelf een leuk stukje in kan schrijven over hoe hij of zij het afgelopen jaar heeft ervaren en graag nog wil leren.

- Huur een photobooth waarin iedereen gezellige foto’s met elkaar kan maken. Op deze manier hebben u en uw collega’s een leuk aandenken aan de avond. Het is daarnaast ook leuk om een aantal polaroid camera’s neer te leggen om de feestelijke momenten vast te leggen.

Feestelijke hapjes en drankjes serveren op de nieuwjaarsborrel

Feestelijke hapjes en drankjes zijn natuurlijk onmisbaar bij de nieuwjaarsborrel. Een sprankelend glaasje bubbels en een overvolle schaal met oliebollen kunnen wat ons betreft echt niet ontbreken! Het is van belang om van tevoren na te gaan hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn en te vragen of er mensen zijn met allergieën. Met deze informatie kan het organiseren van het eten en drinken van start gaan! Voordat iedereen gaat beginnen aan het eten is het gezellig om te beginnen met een klein aperitiefje, zoals een glaasje prosecco of cava.

Er zijn verschillende manieren waarop u het eten en drinken kunt serveren. Een mix en match van zowel warme als koude borrelhapjes zorgen voor een geslaagde nieuwjaarsborrel. De borrelhapjes kunnen feestelijk worden uitgestald op diverse serveerplanken. Wij hebben een uitgebreide collectie zoals deze houten serveerplank met een krijtbord. Deze plank is ideaal voor een luxe kaasplankje of toastjes. Op de tafels kunnen er lekkere hapjes neergezet worden zoals gevulde paprika’s, kleine hamburgertjes, bitterballen en ga zo maar door! Bij een buffet is een chafing dish ideaal om de heerlijke gerechten goed warm te houden. Wij hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment waar u uit kunt kiezen.


Houten serveerplank - met krijtbord


Ook het huren van een aantal foodtrucks is aan te raden voor een geslaagde nieuwjaarsborrel. Kies bijvoorbeeld voor een foodtruck met smakelijke sateetjes of hamburgers. Om de winterse sfeer echt te proeven is een foodtruck met warme chocolademelk, glühwein en kopjes soep ook een sfeervolle beleving voor u en uw collega’s. Proost op een nieuw jaar vol met nieuwe kansen en uitdagingen!   

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar nog meer tips en tricks? Ontdek dan onze blog over het vergroten van de duurzaamheid in uw restaurant!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!