Robot Coupe groentesnijder: consistentie en efficiëntie in de keuken

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Robot Coupe groentesnijder: consistentie en efficiëntie in de keuken

De Robot Coupe groentesnijder is een apparaat waar u erg blij van gaat worden. Het zorgt voor consistentie en efficiëntie in de keuken en bovendien wordt het snijden van groentes zoals paprika, courgette, komkommer een appeltje eitje. In de horeca keuken is de Robot Coupe groentesnijder erg geliefd en wij snappen wel waarom! In onze nieuwste blog gaan wij verder in op de werking van de Robot Coupe groentesnijder, vertellen wij over diverse modellen die wij bij HorecaRama in ons assortiment hebben, benoemen wij de voordelen en laten wij zien welke mogelijkheden er zijn met een Robot Coupe groentesnijder. Ga er goed voor zitten en lees snel verder voor een nieuwe dosis inspiratie!

Hoe werkt een Robot Coupe groentesnijder?

Een Robot Coupe groentesnijder werkt op een eenvoudige manier en iedereen kan hiermee aan de slag in de keuken. Wat een groot pluspunt is bij dit product, is dat de groentesnijder een perfect en consistent resultaat geeft. Ieder plakje of blokje wat u gaat snijden ziet er hetzelfde uit. Dit geeft een mooi gezicht bij de opmaak van de heerlijke gerechten. Hieronder zullen wij een korte beschrijving geven over de werking van een Robot Coupe groentesnijder.

 

Als eerste kiest u de juiste schijf uit waar u mee wil gaan werken. Dit kan een schijf zijn van bijvoorbeeld 6x6mm of van 8x8mm. Deze plaatst u aan de bovenkant van de groentesnijder en dan kan de machine worden dichtgedaan. Aan de zijkant van de groentesnijder zit een beveiliging en op het moment dat deze gesloten is, kan de machine niet draaien. Vervolgens gaat de machine aan door op de groene knop te drukken. Ook als u de toevoer aan de bovenkant opent, stopt de groentesnijder met draaien waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt. De groentes die u wilt snijden, stopt u er aan de bovenkant in, u drukt de hendel naar beneden en vervolgens komt de groente er razendsnel uit in bijvoorbeeld prachtige plakjes of blokjes. Binnen een handomdraai kunnen er grote hoeveelheden gesneden worden en dit bespaart kostbare tijd die u weer voor andere taken kunt gebruiken.

 

Om een nog duidelijker beeld te krijgen van dit product, hebben wij een video opgenomen waarin wij de Robot Coupe CL50 onder de loep nemen. Hierin laten wij zien hoe deze gebruikt kan worden als een elektrische frietsnijder! Natuurlijk kunt u deze ook gebruiken als een groentesnijder, het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

 

Welke soorten Robot Coupe groentesnijders zijn er allemaal en wat zijn de voordelen?

Bij HorecaRama hebben wij diverse modellen van de Robot Coupe groentesnijder in onze collectie. De groentesnijder is geschikt om te gebruiken in alle soorten keukens: klein, middelgroot of groot, het is een waardevolle toevoeging in iedere horeca keuken!

 

Wij hebben de Robot Coupe CL50 Gourmet groentesnijder in ons assortiment en dit is een model waar je u tegen zegt. Deze machine is duurzaam, efficiënt en eenvoudig om te gebruiken. Alle vormen die u maar kunt bedenken voor het snijden van groentes zijn binnen een mum van tijd gesneden: gegolfde plakjes, raspen, friet, blokjes, staafjes en ga zo maar door! Daarnaast is er ook een grotere versie aanwezig: de Robot Coupe CL55 met 2 toevoeropeningen. Ook hiermee kunt u alle kanten op en creatief te werk gaan. De snelheid is maar liefst tussen de 375 en 750 toeren per minuut.

 

Met deze groentesnijders bespaart u veel tijd doordat het binnen een korte tijd gesneden is. Ook wordt de kwaliteit gewaarborgd doordat de groentesnijder een consistent resultaat geeft. Bovendien geeft het ontzettend veel gemak doordat u de hele tijd efficiënt te werk gaat en er geen kostbare tijd verloren gaat.

 

Welke mogelijkheden heeft u met de Robot Coupe groentesnijder?

Met de professionele Robot Coupe groentesnijder heeft u talloze mogelijkheden binnen handbereik. Als u vaak blokjes snijdt of juist sliertjes, niets is te gek met deze groentesnijder! In ons brede assortiment hebben wij diverse uitvoeringen van de schijven zodat u alle kanten op kunt en lekker uw creatieve gang kunt gaan in de horeca keuken.

 

Zo zijn er bijvoorbeeld professionele schijven voor het raspen van verfrissende radijsjes. De dikte van de geraspte radijsjes wordt met deze schijven 0,7mm. Daarnaast zijn er schijven aanwezig die geschikt zijn voor staafjes en schijven voor een gegolfd snij resultaat. Als u graag blokjes wilt snijden dan is dit ook geen probleem! Ook hiervoor zijn er snijschijven aanwezig die passen bij de Robot Coupe groentesnijder. In een horecagelegenheid waarin er veel sla wordt gesneden op een dag en salades worden geserveerd is dit dé perfecte oplossing. Neem vooral ook een kijkje tussen ons totale aanbod van schijven en accessoires!

 

Schijven - groentesnijder - radijsjes   Groentesnijder - diverse snijschijven

 

 

Als u een mooie Robot Coupe groentesnijder aanschaft, dan is het natuurlijk wel zo fijn om te weten hoe het apparaat er in het echt uitziet en in het echt te werk gaat. Daarvoor bent u ook bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen een demonstratie geven bij ons in de showroom van de Robot Coupe groentesnijder om te laten zien hoe u binnen een kort tijdsbestek de gewenste groente heeft gesneden. Als u het prettig vindt dat wij bij u langskomen op locatie, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij komen dan langs met de desbetreffende groentesnijder en diverse uitvoeringen van de snijschijven. Op deze manier krijgt u een compleet beeld van dit super efficiënte apparaat.

 

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar meer horeca inspiratie? Ontdek dan onze blog over horeca pannen voor in de professionele keuken of voor thuis!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.