Menu
EUR
RVS producten voor in de horeca

RVS producten voor in de horeca

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Welke RVS producten zijn er allemaal?

 Er zijn ontzettend veel RVS producten om uw horeca keuken helemaal in te richten en af te maken. Wij zetten hieronder een aantal producten in het zonnetje. Deze producten zien wij vaak terugkomen en zijn een waardevolle toevoeging. Begin vandaag nog met het inrichten van uw keuken!

 

RVS spoeltafel

We beginnen met de RVS spoeltafel, een praktisch product in alle soorten en maten. Hygiëne staat bovenaan in uw prachtige werkomgeving en een spoeltafel speelt daarbij een essentiële rol. Tijdens een werkdag stapelt de vaat zich op en deze wilt u zo snel mogelijk weer schoon en ready to go hebben. Het wassen van de vaat heeft u zo gedaan met een RVS spoeltafel. Daarnaast is er natuurlijk ook het spoelen van al het heerlijke voedsel waar u en uw personeel mee aan de slag gaat. Groenten en fruit spoelt u binnen de kortste keren schoon met een spoeltafel. Wij hebben bijvoorbeeld spoeltafels met een enkele bak, een dubbele bak of een uitvoering met handige schuifdeuren. In de varianten met een onderplank bergt u uw schoonmaakspullen eenvoudig op. De keuze is reuze en wij hebben een divers assortiment van de RVS spoeltafel.

 

Aan- en afvoertafel

Het volgende punt bij de RVS producten is de aan- en afvoertafel. Dit gebruikt u als u een doorschuifvaatwasser heeft voor het aan- en afvoeren van de vaat. Het voorspoelen, vervolgens het wassen van de vaat en dan weer het opruimen gaat hierdoor vliegensvlug. Ook aan- en afvoertafels vindt u in uiteenlopende modellen. Denk hierbij aan verlengstukken voor de linkerkant of de rechterkant of uitvoeringen met of juist zonder een spoelbak. Het is maar net wat bij uw horeca keuken aansluit.

 

Werktafel

Een populair product onder de RVS producten is de werktafel. Het uitserveren van heerlijke gerechten is onmisbaar in de horeca keuken. Een werktafel is daar het uitstekende product voor. Er zijn werktafels met en zonder een bodemschap, maar ook als u gaat voor een werktafel met schuifdeuren of met lades bent u bij ons aan het juiste adres. Met een werktafel van HorecaRama heeft u een RVS product in handen met een lange levensduur en een goede kwaliteit.

 

Horeca afzuigkappen

De afzuigkappen zijn de laatste in het rijtje van de RVS producten. Een horeca afzuigkap is essentieel voor een juiste ventilatie en een goede kwaliteit van de lucht. De afzuigkappen in onze collectie zijn er inclusief motor of zonder motor. Het zijn afzuigkappen die volledig passen in een horeca keuken. Denk hierbij ook aan de plaats waar u de afzuigkap gaat plaatsen en let goed op de juiste afmetingen.

 

RVS producten - horeca

RVS producten op maat

Een product volledig gemaakt aan de hand van uw persoonlijke voorkeur en wensen, daar komt RVS maatwerk om de hoek kijken. Denk hierbij aan werktafels, bakplaten, friteuses en nog veel meer producten. Als u bijvoorbeeld een werkblad nodig heeft met extra gaten, dan is een product op maat een ideale uitkomst.

 

Ook is het daarbij handig om een aantal vragen mee te nemen in het proces. Hoeveel ruimte heeft u bijvoorbeeld in uw professionele horeca keuken? Dit is een één van de vragen die een goede inschatting geven in wat voor producten u precies nodig heeft. Voor vragen en professioneel advies staan wij graag voor u klaar.

 

 

Bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze producten voor in uw professionele keuken? Neem dan ook zeker een kijkje bij onze blog over RVS maatwerk voor de horeca!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »