Menu
EUR
Sushi of tapas aantrekkelijk presenteren in één van onze vitrines

Sushi of tapas aantrekkelijk presenteren in één van onze vitrines

Door: Laurence Reacties: 0

Wat is de beste temperatuur om sushi en tapas te bewaren?

Een temperatuur van tussen de 0 en 2 graden Celsius is de beste temperatuur om sushi te bewaren in een sushi vitrine. Hierdoor blijven uw sushi gerechten op en top vers. Daarnaast blijft ook de smaak optimaal en dat is een erg belangrijk punt, want u wilt natuurlijk alleen het beste serveren aan uw gasten.

Voor de tapas gaat het om een temperatuur die een stukje hoger ligt. De tapas in de vitrine is het beste om te bewaren bij een temperatuur tussen de 4 graden en 8 graden Celsius. Bij sushi is de temperatuur kouder, omdat er veel gewerkt wordt met rauwe producten zoals zalm en tonijn.

 

Mooie presentatie met onze sushi en tapas vitrines

Wij hebben diverse uitvoeringen van de sushi vitrine én de tapas vitrine in ons uitgebreide assortiment.  Met deze modellen ziet uw sushi of tapas eruit om door een ringetje te halen en uw gasten willen het liefste meteen beginnen met eten. De vitrine is er in diverse afmetingen, van kleinere tot grotere varianten, de keuze is aan u. Zo zijn er vitrines met afmetingen van 140cm breed, 150cm of maar liefst 210cm breed. In deze vitrines is er dus meer dan genoeg ruimte om uw lekkere gerechten tentoon te stellen.

Deze gekoelde tapas vitrine heeft ruimte voor 6x 1/3GN bakken en is uitgevoerd in kunststof en glas. De temperatuur heeft een bereik van 0 graden tot 12 graden Celsius en er zijn twee schuifruiten aan de kant van de bediening aanwezig om de tapas vitrine gemakkelijk open en dicht te doen. Ook is er LED verlichting aan de binnenkant van de vitrine en hierdoor springt uw heerlijke tapas meteen in het oog bij uw gasten.

Dan gaan we door naar de sushi vitrine. Deze Hoshizaki Sushivitrine is er zeker eentje om te onthouden. Er is een grote condensor aanwezig en die zorgt voor een ideale koeling. Daarnaast is er een gebogen glasruit en past er een inhoud in van maar liefst 57 liter. De sushi vitrine is 150cm breed, 34,5cm diep en 27cm hoog. Genoeg plek om uw smakelijke sushi aantrekkelijk te presenteren. Neem ook zeker een kijkje bij onze andere modellen van de sushi en tapas vitrine. Voor vragen en professioneel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Sushi en tapas ideeën

Met sushi en tapas op uw menukaart zijn er veel mogelijkheden. Er valt van alles te combineren en dat is ook het leuke eraan. Wij zetten hieronder een aantal ideetjes voor u op een rijtje en hier kunt u dan zelf een creatieve draai aan geven.  

  • Denk bijvoorbeeld aan zalige sushi met verschillende soorten groenten zoals: komkommer, radijs, avocado, lente ui en wortel.
  • Daarnaast is er de sushi met verschillende soorten vis zoals: rauwe zalm, garnalen, krab of tonijn.
  • Voor de tapas kunt u denken aan: Spaanse tortilla, gamba’s met peper en knoflook, sardientjes en de altijd lekkere patatas bravas. Tijd om aan de slag te gaan!

 

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig naar nóg meer horeca informatie en inspiratie? Lees dan ook onze blog over: horeca servies in alle soorten en maten.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »